Drake gaat weddenschap aan van $1,3 miljoen in bitcoin

917 totale weergaven

Drake heeft in totaal voor $1,3 miljoen aan weddenschappen opgezet voor de Super Bowl. De bekende rapper zet bitcoin in.

Drake hoopt op winst van de Los Angeles Rams. Hij heeft ruim $471.000 aan bitcoin staan op een overwinning van The Rams. Het overige geld ging naar weddenschappen rondom de speler Odell Beckham Jr.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin is inmiddels meer dan alleen een niche internetmuntje. Het is ook onderdeel geworden van verschillende strategieën, waaronder marketing. Niet alleen Drake komt er mee in het nieuws, ook gokplatform Stake komt in beeld. Dat is een bitcoin casino met ook sportweddenschappen.

Sponsoring en reclame

De NFL-ster Beckham Jr. ontvangt $4,5 miljoen in bitcoin aan salaris. De speler ging eerder dit jaar een samenwerking aan met de Cash App. Laatstgenoemde is een populaire Amerikaanse broker. Zij zetten graag sporters in om hun platform onder de aandacht te brengen. Ook Max Verstappen was al eerder te zien in een reclamespotje van de Cash App.

Tijdens de Super Bowl is overigens ook voor het eerst een bitcoinreclame te zien. Althans, cryptobeurs FTX heeft zendtijd gekocht. De focus van hun marketing zal niet alleen liggen op bitcoin, maar ook op hun ander activiteiten in de industrie.

Bitcoin wordt steeds meer mainstream. Populaire sportmerken accepteren maar wat graag het sponsorgeld van de grootverdieners in de industrie. We zien clubsponsors en zelfs hele sportstadions die worden vernoemd naar cryptobeurzen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...