Goedemorgen Bitcoin: Binance heeft problemen met bank

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

WSJ: Cryptobanken lenen miljarden van hypotheekbanken

De geldstromen in de wereld van cryptocurrency staan onder druk. Veel traditionele banken doen om uiteenlopende redenen geen zaken met de grote spelers in de industrie. Zij zijn daarom aangewezen op banken als Silvergate en Signature Bank. Beide banken zijn populair in de cryptowereld. Maar dat komt ook met nadelen. In tijden van hoge nood klopt men bij de banken aan.

‘Signature Bank stopt met Binance-transacties onder $100.000’

Een belangrijke bankpartner van Binance stelt nieuwe eisen voor het inwisselen van cryptocurrency’s naar dollars. Signature Bank accepteert geen transacties vanuit Binance meer onder de $100.000, zo meldt persbureau Bloomberg. De maatregel heeft impact op zowel het aankopen als verkopen van cryptomunten op Binance.

Binance heeft haar klanten op de hoogte gebracht van de wijziging. De grootste beurs van de markt benadrukt dat klanten nog steeds bitcoin of andere munten kunnen kopen met creditcard of bankpas. Ook bankoverschrijvingen met andere valuta zoals de euro worden nog wél verwerkt, aldus de exchange.

Crypto Wolf is bullish over bitcoin: “Dit is de kans van je leven”

Als we de laatste analyse van Crypto Wolf mogen geloven, dan staat bitcoin een gigantische rally te wachten. Wolf constateert namelijk dat de grafiek van bitcoin op dit moment grote gelijkenissen vertoont met die van het einde van de bearmarkt van 2018. Destijds maakte bitcoin zich ook op voor behoorlijke stijgingen.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...