Jonge crypto influencer (19) doodgeschoten in zijn Porsche

Jonge crypto influencer (19) doodgeschoten in zijn Porsche

Wesley Pessano Santarem, een bekende crypto influencer in Brazilië, is doodgeschoten in zijn Porsche. De 19-jarige reed met zijn sportauto door de straten van de Braziliaanse stad Sao Pedro da Aldeia.

Crypto influencer

De tiener stond erom bekend zijn succes te delen met de buitenwereld en zijn 134.000 volgers op Instagram. Zijn laatste Instagram post was een foto waarin hij voor zijn gloednieuwe Porsche Boxster met een handvol cash geld poseerde.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De moord vond 4 augustus op klaarlichte dag plaats toen de influencer onderweg was naar de kapper. Hij zou naar verluidt geraakt zijn door 4 kogels, afkomstig van een bestuurder van een zilveren Volkswagen Voyage.

Naast de tiener is bijrijder ook gewond geraakt, deze ligt momenteel nog in het ziekenhuis.

Passano heeft naar verluidt zijn vermogen in de laatste drie jaar opgebouwd door het houden en handelen van bitcoin. Op zijn Youtube kanaal deelde hij tricks en tips uit over het lezen van grafieken en andere beleggingen.

De politie heeft nog niks bekendgemaakt over de identiteit van de mogelijke verdachte of het motief doordat het onderzoek nog gaande is.

Lees meer over:
Bitcoin misdaad Brazilië

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties