Kaia en HashKey werken samen om Web3 groei in Azië te stimuleren

9630 totale weergaven

HashKey Group, een toonaangevende aanbieder van crypto diensten in Azië, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Kaia, voorheen bekend als Klaytn, om de adoptie van Web3-technologie in Aziatische en wereldwijde markten te versnellen.

Details van de samenwerking en strategische doelen

De samenwerking tussen HashKey en Kaia is strategisch getimed met de recente fusie tussen Kaia en Finschia, die op 15 februari 2024 is goedgekeurd. Finschia, ontwikkeld door Line Tech Plus – een dochteronderneming van de Japanse berichtengigant Line – richt zich op het leveren van digitale diensten aan het uitgebreide gebruikersbestand van Line.

Dit partnerschap is bedoeld om de fusie tussen Kaia en Finschia te ondersteunen en het te positioneren als het grootste Web3 governance platform in Azië. De integratie van de technologieën van Klaytn en Finschia zal een concurrerend mainnet ecosysteem creëren, met medewerking van belangrijke partners zoals Kakao en Line, waardoor het bereik en de invloed van het ecosysteem verder worden uitgebreid.

HashKey’s rol in het bevorderen van Web3

Ben El-Baz, van HashKey Global, benadrukte in een interview met Cointelegraph dat de samenwerking aansluit bij hun gedeelde visie op innovatie binnen het ecosysteem van digitale activa. Hij merkte op dat belangrijke Aziatische techbedrijven, waaronder Kakao en Line, steeds meer investeren in Web3 technologieën, waardoor de Aziatische blockchaingemeenschappen een leidende rol op het wereldtoneel kunnen opeisen.

Op 29 augustus lanceerde Kaia haar mainnet, ontworpen om toepassingen te bieden die vergelijkbaar zijn met die op Telegram, maar dan op maat gemaakt voor het sociale berichtenplatform Line. Deze op Ethereum Virtual Machine gebaseerde layer 1 blockchain, ondersteund door Kakao en Line, biedt ontwikkelaars de tools om mini-decentralized applications te maken die werken op Line.

HashKey’s uitbreidende Web3 partnerschappen

In een verwante ontwikkeling is de HashKey Group onlangs een samenwerking aangegaan met de Telegram Mini App, Catizen, waarmee de eerste Web3 samenwerking een feit is. Deze samenwerking stelt HashKey Global in staat om Catizen-gebruikers compliant en betrouwbare diensten voor digitale activa te bieden, wat de toewijding van het bedrijf onderstreept om het groeiende Web3-ecosysteem te ondersteunen.

Terwijl het Web3-landschap zich blijft ontwikkelen, betekent de samenwerking tussen HashKey en Kaia een belangrijke stap in de richting van bredere acceptatie en innovatie in digitale financiën in Azië.

 

Lees meer over:
AziëHashKeyKaiaweb3

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....