LUNA koers pumpt na schikking met SEC – kan Luna Classic nog herstellen?

20531 totale weergaven
Terra Luna Classic

Do Kwon, de oprichter van Terraform Labs, is akkoord gegaan voor een schikking met de Securities & Exchange Commission (SEC) in hun huidige rechtszaak. De Terra Luna koers is als gevolg met ruim 35% omhoog geschoten van $ 0,60 naar $ 0,82.

Als gevolg is ook Terra Luna Classic (LUNC) met zo’n 20% de lucht ingegaan tot een piek van $ 0,00013. Kan Luna Classic herstellen nu er voortgang wordt gemaakt in de rechtszaak tegen Do Kwon, of zal LUNA weer inzakken?

Wat gaat Terra Luna Classic doen?

De Terra Luna Classic koers is vandaag met 10,55% gestegen naar $ 0,0001212, nadat de altcoin een dagelijkse piek rond $ 0,000013 bereikte. Hiermee heeft LUNC ook het hoogste niveau bereikt sinds midden april.

Als we kijken naar de moving averages van 30 (geel) en 200 (blauw) dagen, zien we dat deze erg dicht op elkaar liggen. Dit is een indicatie dat LUNC tot zover nog weinig voortgang heeft gemaakt met een herstel.

En omdat zowel de huidige koers als de 30-daagse moving average onder de 200-daagse moving average liggen, betekent het dat ook nu LUNC nog zwakker presteert dan eind 2023 en begin 2024.

Terra Luna Classic koers grafiek
Terra Luna Classic koers grafiek – TradingView

Terra Luna Classic (LUNC) is een project dat begon na de instorting van de originele Terra Luna, veroorzaakt door de oprichter van Terraform Labs. De instorting hiervan heeft gezorgd voor een grote crash in de crypto markt dat leidde tot verdere verliezen voor investeerders.

Do Kwon is aangeklaagd voor fraude en is dit jaar in april schuldig verklaard. Hij wordt gezorgd als crimineel in zowel Zuid-Korea als in de VS, terwijl hij momenteel nog vastzit in Montenegro.

Hoewel er veel voortgang is gemaakt in de rechtszaak tegen Do Kwon, heeft de SEC hem een boete van $ 5,3 miljard opgelegd.

Nieuws over de procedure tegen Do Kwon kan tijdelijk een positieve of negatieve invloed hebben op de koers van Terra Luna en Terra Classic. Maar zoals te zien aan de huidige koers die vrijwel meteen omlaag is gedoken, lijken beide altcoins uiteindelijk terug te gaan naar hun eerdere niveaus.

De toekomst voor beide altcoins is nog erg onzeker, gezien de Terra Luna blockchain is ingestort en de TerraUSD stablecoin zijn koppeling met de dollar heeft verloren. Zolang hier geen verandering in komt, is het onzeker wat Terra Luna gaat doen op lange termijn.

Alternatieve crypto’s met toekomst

De legale procedure tegen Do Kwon, in combinatie met de instorting van de Terra Luna blockchain, schetst een onzekere toekomst voor Luna en Terra Classic. Om die reden schenken de meeste investeerders niet meer hun aandacht aan deze altcoins.

In plaats daarvan, kijken investeerders naar nieuwe projecten die veel potentie hebben om een hoge winst op te leveren. Crypto analisten zijn erg enthousiast over de onderstaande crypto projecten, die zowel op korte als lange termijn veel winst op kunnen leveren.

PlayDoge (PLAY)

Een van de nieuwste crypto projecten op de markt is PlayDoge (PLAY), die eerder deze week is begonnen met zijn presale. Deze presale heeft in enkele dagen tijd al bijna $ 600.000 opgehaald, een teken dat er veel interesse is in dit nieuwe project.

Een mogelijke reden dat PlayDoge zo in de smaak valt is zijn retro stijl, in combinatie met een opkomende Play-to-Earn applicatie, gebaseerd op de klassieke Tamagotchi. Via de applicatie kun je zorgen voor je digitale huisdier en deze meenemen in arcade games om PLAY-tokens te verdienen.

PlayDoge

Je kunt PlayDoge kopen voor $ 0,005 per stuk tijdens de presale, door dit te doen krijg je ook vroegtijdig toegang tot het staking-mechanisme, waarmee je passief tokens bijverdient. Na de eerste fase van de presale zal de prijs van PLAY verder stijgen, wat de mogelijkheid voor winst vergroot als je nu investeert.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een veelbelovende meme coin op Solana, die in enkele weken tijd meer dan $ 3 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. De mascotte van dit project heeft een echt Amerikaans thema en heeft daarom vooral van investeerders uit de VS veel aandacht gekregen.

Een ander voordeel van Sealana is dat hetzelfde team achter de lancering van Slothana (SLOTH) zit, een Solana meme coin die met meer dan 300% is gestegen. Dit vergroot de verwachting dat ook Sealana een succes zal worden na lancering.

Je kunt SEAL-tokens kopen voor $ 0,022 in de laatste fase van de presale. Na de presale zullen vroege investeerders hun gekochte tokens ontvangen als airdrop en zal SEAL gelanceerd worden op Solana, met later een bridge naar de Ethereum blockchain.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...