Luxe horlogemaker Breitling gaat bitcoin accepteren

Luxe horlogemaker Breitling gaat bitcoin accepteren. Ze gaan daartoe een samenwerking aan met Bitpay, een bekende betaalverwerker in de crypto industrie. De Zwitserse fabrikant geldt als één van de meest prominente horlogemakers ter wereld.

Het is niet zo dat Breitling ook daadwerkelijk bitcoin of andere munten gaat sparen. BitPay wisselt de cryptomunten voor ze om in fiat valuta, in het geval van Breitling zijn dat Zwitserse franken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Klanten kunnen overigens ook in andere cryptovaluta betalen zoals bijvoorbeeld ether. Tegen de huidige marktprijzen ben je wel de nodige satjes kwijt voor een knap model. Een instaphorloge zoals de Endurance Pro begint bij ~3.200 euro.

Andere luxe horlogemerken zoals Tag Heuer en Hublot maakten al eerder bekend crypto's te accepteren.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
betalingenBitcoin nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...