Maker van Cash App overleden na steekpartij in San Francisco

Bob Lee van is overleden na een steekincident in San Francisco. Lee was onder andere bekend voor zijn bijdragen aan de ontwikkeling van Cash App en andere applicaties. Hij is een ex-medewerker van Block (voorheen Square). Lee was actief als Chief Technology Officer in de tijd dat hij werkte aan de Cash App, hij was de eerste die door directeur Jack Dorsey werd aangenomen in die rol.

Lee werd gevonden met meerdere steekwonden in de buurt van Main Street en Folsom Street in San Francisco. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen. De politie van San Francisco heeft bevestigd dat het incident wordt onderzocht als een moord en dat er momenteel geen verdachten zijn aangehouden.

Cash App is dus een mobiele app uit de stal van Block. Miljoenen gebruikers maakte gebruik van de dienst. Het nieuws van het overlijden van Bob Lee heeft de technologiewereld geschokt en heeft geleid tot een golf van steunbetuigingen op sociale media. Veel mensen hebben hun medeleven betuigd aan de familie van Bob Lee en hebben zijn bijdragen aan de technologiewereld geprezen.

Jack Dorsey, ex-CEO van Block, reageert ook op het verlies van zijn oud-medewerker.

Maker van Cash App overleden na steekpartij in San Francisco

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...