Mark Zuckerberg noemt zijn geiten ‘Max’ en ‘Bitcoin’, is hij een bitcoiner?

Is Facebook-baas een bitcoin maximalist? Dat is de hamvraag van deze dinsdagochtend.

Vanochtend postte Mark Zuckerberg van Facebook op zijn social media platform een foto van twee geiten genaamd ‘Max’ en ‘Bitcoin’. Het ging vervolgens los op Bitcoin Twitter.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Mark Zuckerberg noemt zijn geiten 'Max' en 'Bitcoin', is hij een bitcoiner?

Verschillende theorieën 

Volgens bekend Twitter account ‘LilMoonLambo’ heb je namelijk maar nog twee weken de tijd om zoveel mogelijk Bitcoin bij elkaar te sprokkelen voordat Facebook tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering bekend maakt Bitcoin te hebben gekocht.

Volgens medeoprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano probeert Zuckerberg ons te vertellen een ‘Bitcoin Maximalist’ te zijn.

Ook de Twitter influencer ‘Thinking Crypto’ was door het nieuws positief verrast. ‘Als je dacht dat Elon Musk met de Tesla pump heftig was, bereid je voor op de Mark Zuckerberg Facebook pump!’

Toch is niet iedereen positief ingesteld. CEO van Compound Labs, Robert Leshner interpreteerde de post anders: ‘Mark laat weten dat hij bitcoin maximalisten als avondeten ziet.’

Hij liet hierbij een nieuwsbericht uit 2019 zien waarin bekend werd gemaakt dat Zuckerberg een van zijn geiten had gedood voor een diner met Twitter CEO Jack Dorsey. Die overigens wel al een bekend Bitcoin fanaat is.

Bitcoin & Facebook

Ondanks de vele theorieën die momenteel de rondte in gaan is misschien het meest aannemelijke scenario dat Zuckerberg gewoon wat onrust wil stoken.

Bitcoin is de laatste tijd weer hot & happening en dan kan Mark met de hype natuurlijk niet achterblijven. Andere beroemdheden als Tom Brady en Paris Hilton blijven namelijk ook niet achter. Beide hebben de bekende laser eyes op hun Twitter profielfoto.

Afgelopen maand gingen er overigens al wat geruchten dat Facebook Bitcoin op de balans had gezet. Dit werd overigens na een verslag op 28 april al snel duidelijk dat dit niet het geval was.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app!

Lees meer over:
Facebook