MicroStrategy deelt nieuw inzicht in bitcoin voor bedrijven in reeks van video’s

MicroStrategy heeft onlangs een reeks video's gepubliceerd die inzicht bieden in hun visie op Bitcoin en het Lightning-netwerk voor bedrijven. Deze video's zijn opgenomen tijdens het evenement 'Bitcoin & Lightning for Corporations' dat plaatsvond tijdens MicroStrategy World 2023.

MicroStrategy heeft momenteel 140.000 bitcoin in kas. En is daarmee een van de rijkste bedrijven als je kijkt naar hun bezit in bitcoin. Onder leiding van oprichter Michael Saylor is het bedrijf overgestapt naar een bitcoin standaard.

Het evenement bracht bedrijfsleiders, financiële leidinggevenden en technologie-innovators samen om de toekomst van Bitcoin en Lightning in de bedrijfswereld te bespreken. Daarbij richtte het zich op het bieden van advies dat bedrijven nodig hebben om zich aan te sluiten bij Bitcoin en Lightning en hun bedrijfsmodel opnieuw vorm te geven.

Volgens MicroStrategy is er veel ruis in deze industrie, maar zij focussen zich op bitcoin. Bedrijven hebben kennis, tools en een netwerk nodig om zich te concentreren op adoptie en om voordeel te halen uit deze technologie. De video's van MicroStrategy belichten deze onderwerpen en bieden waardevolle inzichten om bedrijven te helpen navigeren in de wereld van Bitcoin en het Lightning-netwerk.

De conferentie gaat in op relevante thema's zoals de adoptie van Bitcoin, het gebruik van het Lightning-netwerk voor snelle en goedkope transacties, en hoe deze technologieën de toekomst van bedrijfsfinanciën kunnen vormgeven. De video's gaan in op de nieuwste ontwikkelingen en bieden praktisch advies om bedrijven te helpen deze baanbrekende technologieën te integreren.

MicroStrategy heeft bewezen een voorloper te zijn in de adoptie van Bitcoin, door het te omarmen als een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsstrategie. Ze hebben een aanzienlijk deel van hun kasreserves in Bitcoin geïnvesteerd. Het is dus ook vrij logisch dat een bedrijf als dit er werk van maakt om de voordelen en het potentieel van dé digitale valuta te verkondigen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsMicroStrategy

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...