Waarom ervaren analist Peter Brandt nu aanraadt Bitcoin te kopen

11016 totale weergaven
Peter Brandt Bitcoin

Ervaren marktanalist Peter Brandt heeft een belangrijk patroon in Bitcoin’s marktgedrag gezien. Hij noemt dit een “foot shot” patroon. Dit patroon geeft volgens hem een korte termijn koopkans aan voor Bitcoin. Maar wat verwacht Peter Brandt dat de Bitcoin koers precies gaat doen?

Gebruik maken van marktvolatiliteit om meer Bitcoin te kopen

Brandt, via zijn sociale media op X, is het eens met Robert Kiyosaki, schrijver van “Rich Dad Poor Dad.” Zij moedigen investeerders aan om te profiteren van de recente prijsdaling van Bitcoin.

Kiyosaki, bekend om zijn optimistische kijk op Bitcoin, heeft gezegd dat hij wacht op verdere prijsdalingen voordat hij meer koopt. Hij ziet de huidige marktvolatiliteit als een kans, niet als een probleem. Dit laat zowel zijn als Brandt’s vertrouwen in de lange termijn potentie van Bitcoin zien.

Ze zien de huidige daling onder belangrijke steun niveaus als een strategisch instappunt voor investeerders. Brandt’s en Kiyosaki’s advies om te kopen tijdens deze daling toont hun optimisme over Bitcoin’s toekomstige herstel en groei. Bij Brandt is dit optimisme deels gebaseerd op technische analyse.

Mogelijke ommekeer: de toekomst van de Bitcoin koers

Peter Brandt heeft gewaarschuwd dat de Bitcoin koers binnenkort aanzienlijk kan dalen. In juni voorspelde hij dat BTC zou kunnen dalen naar $ 48.000 als het kritieke steun niveaus niet behoudt. Ondanks deze waarschuwing erkent Brandt ook de mogelijkheid van een opwaartse trend, vergelijkbaar met historische stijgingen in goud.

Bij het analyseren van de Bitcoin koers zag Brandt een “Inverse Head and Shoulders” patroon. Dit patroon geeft vaak een grote opwaartse ommekeer aan. Dit suggereert dat Bitcoin mogelijk op het punt staat om aanzienlijk te stijgen, vergelijkbaar met eerdere grote winsten in goud.

Op het moment van schrijven stond Bitcoin op $ 57.661,08, een stijging van 1,78% in de afgelopen 24 uur. Deze lichte stijging kan een vroege aanwijzing zijn van een grotere rally in de nabije toekomst.

Lees meer over:
bitcoin koersPeter Brandt

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...