Polygon koers worstel bij $0,5 weerstand – MATIC kan verder dalen volgens bekende crypto analisten

1682 totale weergaven

Polygon (MATIC) bevindt zich, net als veel andere altcoins, in een neerwaartse trend en worstelt bij de $ 0,5 weerstand.

De recente daling tot $ 0,43, het laagste punt sinds juni 2022, heeft investeerders flink geraakt. Ondanks een tijdelijke opleving van 18% naar de $ 0,5 weerstand, blijven de handelsvolumes laag en de markt bearish. Technische indicatoren zoals de RSI en OBV bevestigen de zwakte van de koopkracht, wat suggereert dat verdere prijsdalingen waarschijnlijk zijn.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op de huidige marktpositie van Polygon, de inzichten van bekende crypto-analisten en de factoren die bijdragen aan de mogelijke daling van MATIC.

Koersanalyse MATIC

Na de scherpe daling op vrijdag 5 juli, veerde MATIC op naar het psychologische weerstandsniveau van $ 0,50, maar het handelsvolume was gering. In de afgelopen uren begonnen de MATIC bears de prijzen naar beneden te duwen.

Op de 12-uurs grafiek is de RSI sinds begin juni onder de neutrale 50 gebleven, wat wijst op een voortdurende bearish trend. Dit is niet veranderd. De $ 0,543 en $ 0,518 zijn weerstandsniveaus waarop handelaren op kortere termijnen kunnen wachten op een afwijzing.

De OBV bleef dalen, wat de kracht van de verkopers sinds april benadrukt. Gecombineerd met de prijsactie, zou een beweging naar $ 0,44 en $ 0,393 op komst kunnen zijn.

Op 5 en 6 juli daalde het financieringspercentage naar negatief gebied, wat aantoont dat short sellers dominant waren. Sindsdien is het financieringspercentage weer boven nul gekropen, maar toonde geen bullishness.

Ook het openstaande belang daalde in de afgelopen uren toen MATIC het weerstandsniveau van $ 0,50 bereikte, wat aantoont dat speculanten liever aan de zijlijn bleven in plaats van MATIC te kopen.

De spot CVD heeft in juli een dalende trend laten zien na enige koopdruk in de tweede helft van juni. Over het algemeen zijn de verkopers overweldigend sterk en zijn verdere prijsdalingen waarschijnlijk.

 

Nederlandse exchange met Web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto's

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Andere kansen in de markt

Hoewel de markt nu voornamelijk rood kleurt, zijn er altijd kansen om verliezen te compenseren en je portefeuille te vergroten. Polygon is momenteel niet de ideale keuze gezien de slechte technische situatie, maar er zijn twee munten, Shiba Shootout en Base Dawgz, die wel het potentieel bieden. Beide zijn nog in de presale fase, waardoor investeerders de kans krijgen om vroeg in te stappen en mogelijk aanzienlijke rendementen te behalen.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Introductie van Shiba Shootout, een innovatieve Play-to-Earn-cryptocurrency die spelers meeneemt naar een meeslepend game-universum uit het Wilde Westen. Neem deel aan spannende cowboyduels en streef ernaar om de ultieme Shiba Sharpshooter te worden. Binnen dit dynamische ecosysteem wachten talloze onderscheidende elementen, die elk lucratieve prikkels voor de deelnemers bieden.

Een opwindende mogelijkheid voor gebruikers is de kans om deel te nemen aan de Lucky Lasso Lottery, waar ze de kans hebben om aanzienlijke prijzen te winnen. Het is vermeldenswaard dat een deel van de prijzenpot van de loterij ook wordt besteed aan goede doelen. Bovendien kunnen gebruikers deelnemen aan Campfire Storytelling-sessies, waar ze het platform hebben om hun eigen ervaringen en inzichten met betrekking tot de cryptomarkt te delen. Bovendien hebben gebruikers via deze activiteiten de mogelijkheid om het native SHIBASHOOT-token te verdienen.

Shiba shootout koers geschiedenis

Het Cactus Staking-mechanisme is een optie die beschikbaar is voor gebruikers. Met deze unieke staking methode kunnen gebruikers getuige zijn van de bloei van hun geld met een APY van 1877%, net zoals de groei van een digitale cactus. Naarmate uw geld groeit, neemt ook de grootte van uw cactus toe.

Binnen een paar dagen wist de presale voor de Shiba Shootout meer dan $ 550.000 op te brengen. Op dit moment kost het SHIBASHOOT-token $ 0,0195, maar naarmate de presale vordert en een totaal van $ 1,2 miljoen heeft opgehaald, zullen de kosten stijgen. Begin vandaag nog met het laten groeien van je geld én je cactus!

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

  • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
  • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
  • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Base Dawgz (DAWGZ)

Een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen is de visie achter Base Dawgz, een meme coin die behoort tot de nieuwste golf meme coins. In tegenstelling tot zijn voorgangers die uitsluitend voor amusement zijn ontwikkeld, is Base Dawgz ontworpen met echt nut, waardoor het waardebehoud op de lange termijn wordt gegarandeerd.

Het concept achter Base Dawgz is geworteld in de opwindende bevrijding die je ervaart door middel van basejumpen. Ze streven ernaar dit gevoel van vrijheid uit te breiden naar de creatie van een grenzeloze, gedecentraliseerde wereld, die volgens hen perfect aansluit bij de principes van blockchain-technologie. Om deze visie tot leven te brengen, is Base Dawgz van plan om multi-chain-mogelijkheden te bieden voor hun native DAWGZ-token.

basedawgz presale

Om maximale toegankelijkheid en gemak voor gebruikers te garanderen, zal het DAWGZ-token worden uitgebreid met compatibiliteit met niet alleen de BASE-blockchain, maar ook de ETH-, BNB-, SOL- en AVAX-blockchains. Deze opwindende ontwikkeling stelt gebruikers in staat hun DAWGZ-tokens moeiteloos over te dragen naar meerdere blockchains van hun keuze.

In slechts één week tijd heeft de presale van Base Dawgz met succes meer dan $ 1 miljoen aan financiering gegenereerd. Op dit moment heeft het project in totaal al $ 2,3 miljoen opgehaald, met nog minder dan een dag te gaan voordat de huidige presale van $ 0,005581 per eenheid verder begint te stijgen.

Bent u onbevreesd en klaar om een ​​sprong in het diepe te maken door van de ene kans naar de andere over te stappen? Verspil geen tijd en investeer in de Base Dawgz-presale.

 

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Lees meer over:
maticmatic koerspolygon

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...