Shiba Inu’s Shibarium bereikt mijlpaal en verkort ETH bridge tijd – wat gaat SHIB doen deze week?

8181 totale weergaven

In een belangrijke stap naar het verbeteren van de gebruikerservaring en operationele efficiëntie, heeft Shibarium de bridge tijd tussen Shiba Inu’s Layer 2 blockchain en Ethereum drastisch verkort.

Voorheen duurde het overzetten van Ethereum zeven dagen, wat naadloze operaties bemoeilijkte. Shibarium heeft echter een grote prestatie geleverd door deze tijd te verkorten tot minder dan een uur.

In dit artikel onderzoeken we wat deze ontwikkeling betekent voor SHIB en wat we kunnen verwachten in de komende week.

Shibarium verkort Ethereum bridge tijd

Shiba Inu’s Shibarium heeft de Ethereum bridge tijd verkort tot een indrukwekkende 45 minuten. Deze ontwikkeling markeert een cruciale verbetering voor SHIB. Bovendien sluit het aan bij het bredere doel om een efficiënter en gebruiksvriendelijker ecosysteem te bevorderen.

In een bericht op X onthulde Shiba Inu’s Shibarium het nieuws van de recente upgrade. Het verklaarde dat de oorspronkelijke vertraging van zeven dagen strategisch werd geïmplementeerd om tokenprijzen te stabiliseren door langere verblijven op Layer 2 te bevorderen, waardoor het evenwicht binnen het netwerk werd behouden. Echter, erkennende de vraag naar snellere transacties en meer wendbaarheid, heeft Shibarium dit systeem grondig herzien om tegemoet te komen aan een dynamischer marktomgeving.

Bovendien maakt het opgewaardeerde mechanisme gebruik van een checkpoint-systeem specifiek voor BONE-token exits, waardoor veel snellere opnames mogelijk zijn na de upgrade. De implicaties van deze verbetering zijn dan ook aanzienlijk voor Shibarium-gebruikers. De verkorte bridge tijd stelt houders in staat hun activa met ongekende snelheid te beheren.

Dit stelt hen in staat om in realtime te reageren op marktfluctuaties en in te spelen op opkomende kansen zonder de eerdere wachttijd van een week. Deze versnelling is niet alleen een technische upgrade, maar een significante verbetering van de gebruikerservaring in het Shiba Inu-ecosysteem. Het richt zich met name op degenen die betrokken zijn bij tijdgevoelige financiële strategieën en applicatieontwikkelingen.

Deze ontwikkelingen zijn afgelopen week sterk terug te zien in de Shiba Inu koers. Daarentegen heeft SHIB de afgelopen dag een sterke afwijzing gezien.

Koersverwachting Shiba Inu

Na de sterke rally die de prijs van SHIB eindelijk dicht bij een significante weerstandsniveau van $ 0,00003 bracht, ontwikkelde de prijs zich niet goed om voortdurend een snelle bearish run te organiseren. Dit dwong SHIB terug te trekken naar ongeveer $ 0,000026, wat verliezen van ongeveer 10% vanaf de piek markeert.

Buiten die terugval lijken de meeste dingen tegelijk voorzichtig en optimistisch voor Shiba Inu. De token blijft boven de 50-daagse EMA verhandelen, boven de steun van de afgelopen paar weken consistent.

shiba inu koers mei 2024

De RSI ligt rond de 57, wat een neutrale zone aangeeft en een beweging in beide richtingen verwacht. Dit niveau van RSI toont aan dat SHIB niet overbought is en nog steeds meer kopers kan aantrekken, zelfs als het marktsentiment omkeert.

Het enige punt om te overwegen is hoe SHIB wordt verhandeld met betrekking tot zijn daadwerkelijke ondersteuningsniveaus. Als het boven de 50-daagse EMA blijft en vredig consolideert, zal het waarschijnlijk een basis ontwikkelen om opnieuw te proberen de weerstand bij $ 0,00003 te doorbreken. Het uitbreken onder dit ondersteuningsgebied zal waarschijnlijk de correctie verlengen richting het tweede cruciaalste ondersteuningsniveau van ongeveer $ 0,000022.

Het is echter ook belangrijk om je horizon te verbreden naar andere meme coins die aanzienlijke winsten kunnen opleveren. De twee beste meme coins, PlayDoge en WienerAI, die zich nog in de presale-fase bevinden, bieden investeerders de kans om vroeg in te stappen en zo potentieel grotere rendementen te behalen.

PlayDoge (PLAY)

PlayDoge is een innovatieve Play-to-Earn meme coin die snel de aandacht trekt van zowel de meme coin als Play-to-Earn communities. Dit project transformeert de populaire Doge meme in een virtueel huisdier geïnspireerd door de klassieke Tamagotchi stijl.

Het project roept nostalgie op uit de jaren 90 met zijn 8-bit 2D vormgeving. Gebruikers moeten hun virtuele huisdier verzorgen en trainen, en kunnen vervolgens mini-games spelen met hun PlayDoge karakter. In deze mini-games kunnen spelers PLAY-tokens verdienen.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1795369985209958760

De PLAY-token is cruciaal in het Play-to-Earn ecosysteem van PlayDoge. Naast het dienen als beloning, kunnen gebruikers hun PLAY-tokens ook staken voor aantrekkelijke beloningen. 6% van de totale voorraad van 9,4 miljard tokens is gereserveerd voor staking beloningen. Momenteel is de APY maar liefst 776%. Je kunt PlayDoge kopen in de presale sinds 28 mei, waarbij het al $ 400.000 heeft opgehaald.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

WienerAI (WAI)

Een andere veelbelovende presale is die van WienerAI (WAI), die de populariteit van meme coins combineert met de groeiende interesse in Artificial Intelligence. De presale van WAI heeft inmiddels bijna $ 3,5 miljoen opgehaald en zal binnenkort eindigen.

WienerAI maakt gebruik van de kracht van community en combineert dit met innovatie, in de vorm van handige AI-features, waaronder een trading tool, een voordelige token swap, een chatbot en nog meer. Daarnaast is het mogelijk om WAI te staken voor extra beloningen.

Je kunt WienerAI kopen voor $ 0,000712 per stuk en tijdens de presale vroegtijdig staken voor een variabele APY van 299%. Terwijl de presale richting zijn laatste fase gaat, blijft de “Sausage Army” community verder groeien, waardoor het project een groot succes kan worden na lancering.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.