Singapore stuurt waarschuwing uit over FTX phishing

Singapore stuurt waarschuwing uit over FTX phishing

De politie in Singapore waarschuwt voor oplichters die gebruik willen maken van de onrust rondom FTX. De cryptobeurs heeft een gat van $8 miljard en kampt logischerwijs met een faillissement.

Dat kan klanten wanhopig maken. En dat is waar criminelen op inspelen. Malafide websites beloven bijvoorbeeld je geld terug. Het is niet mogelijk om na de opnamestop nog bij je geld te komen. Willekeurige partijen op internet gaan je daar ook niet bij helpen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De Singaporese politie maakt melding van een opmerkelijke website. De boeven claimen van het Amerikaanse ministerie van Justitie te zijn. Voor hun 'hulp' moet je wel even inloggen met de gegevens die bekend zijn bij FTX.

De belofte is simpel: na het betalen van de juridische kosten krijg je je geld terug.

Naast dit soort website maakt de politie ook melding van online artikelen die trading programma's beloven. Men maakt gebruik van prominente personen in Singapore om de oplichterij kracht bij te zetten.

Lees meer over:
misdaad FTX

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan