Solana meme coin GME pumpt 300% dankzij Roaring Kitty – is dit de beste crypto meme investering?

3766 totale weergaven
Roaring kitty crypto

Roaring Kitty, die bekend staat om zijn betrokkenheid in de pump van GameStop (GME) in 2021, is op zondag weer op social media verschenen na twee weken inactief te zijn geweest. De bekende trader deelde een tweet op X, die in een dag tijd meer dan 50.000 likes heeft gekregen.

Als gevolg is ook een Solana meme coin met de naam “GME” met 300% gestegen in waarde, gevolgd door een stijging van meme coins zoals Bonk (BONK), dogwifhat (WIF) en nog meer. Zullen Solana meme coins deze week een comeback maken?

GME op Solana stijgt 300% na terugkeer Roaring Kitty

Gamestop (GME), een meme coin op de Solana blockchain, is vandaag met 300% de lucht in geschoten na een periode met vrijwel geen volume. De Solana meme coin is na het begin van mei tot een piek van bijna $ 0,02 gestegen voordat het instortte onder $ 0,004.

Vandaag is GME opnieuw gestegen nadat de legendarische trader, Roaring Kitty, weer een bericht deelde op X (Twitter). De meme coin, die erg afhankelijk lijkt te zijn van nieuws rondom GameStop, is hierdoor weer actief geworden.

Momenteel heeft GME een trading volume van ruim $ 230 miljoen, een toename van meer dan 1.100% vergeleken met gisteren.

GameStop GME op Solana
GameStop (GME) op Solana – CoinMarketCap

Roaring Kitty plaatste op 17 mei zijn laatste tweet, waardoor de hype rondom GameStop afzwakte, totdat de trader vandaag een tweet deelde met een kaart van het bekende spel, UNO, ook wel bekend als een UNO Reverse Card.

Naast deze tweet, is de trader voor het eerst sinds april weer actief op Reddit, met een screenshot waarop hij 5 miljoen GME-aandelen kocht voor $ 115,7 miljoen, met een extra $ 65,7 miljoen in opties. De trader verwacht dat het aandeel tegen 21 juni op zijn minst $ 20 zal blijven.

Na het bericht op Reddit is GameStop binnen 20 minuten met bijna 20% gestegen tot een piek van $ 27,50. Momenteel ligt GME rond $ 23, na een stijging van 2,34% in de afgelopen 24 uur en 38,8% sinds het begin van 2024.

DeepFuckingValue

Welke crypto meme gaat exploderen na terugkeer Roaring Kitty?

De terugkeer van de trader had een grote invloed op de koers van GameStop en die van de Solana meme coin met dezelfde naam. Ook andere Solana meme coins en coins zoals DOGE en PEPE, lijken te profiteren van de activiteit van Roaring Kitty.

In dit artikel kijken we naar 2 nieuwe meme coins die kunnen meeliften, maar ook zelf een sterk concept hebben. Hierdoor hebben deze projecten veel potentie om vroege investeerders te voorzien van hoge rendementen.

PlayDoge (PLAY)

PlayDoge (PLAY) is een gloednieuwe crypto meme die vorige week zijn presale heeft geopend. In deze tijd heeft het Play-to-Earn project al meer dan $ 1,4 miljoen opgehaald, wat laat zien dat PLAY erg snel wordt uitverkocht.

Met PlayDoge is het mogelijk om via je mobiel voor je eigen digitale huisdier te zorgen. Je kunt dit huisdier ook meenemen op avontuur in de vorm van klassieke arcade games, waar je extra PLAY-tokens mee kunt verdienen.

Je kunt PlayDoge kopen tijdens de presale om te profiteren van een lage prijs van $ 0,00502 per token en vroegtijdige staking beloningen op playdoge.ltd van 225% per jaar. Na de presale zal PLAY lanceren op de Binance Smart Chain, waar traders kunnen profiteren van lage transactiekosten, vergelijkbaar met Solana. Hierdoor zou PlayDoge hard kunnen stijgen in waarde.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Sealana (SEAL)

Een van de beste Solana meme coin presales van dit moment is die van Sealana (SEAL). Deze meme coin heeft in enkele weken tijd meer dan $ 3 miljoen opgehaald en zal binnenkort live gaan op zijn eerste gedecentraliseerde exchange (DEX) op Solana.

Sealana heeft een echt Amerikaans concept, gecombineerd met een cartoonstijl die gebaseerd is op de bekende tekenserie, South Park. Hierdoor valt de meme coin extra in de smaak onder investeerders uit de VS, waardoor het in een korte tijd veel aandacht heeft gekregen.

Je kunt SEAL tijdens de presale voor een vaste lage prijs van $ 0,022 per token kopen met gebruik van SOL, ETH of USDT. Na de presale zul je als investeerder een airdrop krijgen met de tokens die je hebt gekocht, voordat de token live zal gaan op Solana, met een bridge naar de Ethereum blockchain.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...