Technische storing treft Binance

Binance ondervindt technische problemen na een recent uitgevoerde update. Volgens een bericht op Twitter van het bedrijf zijn daardoor tijdelijk enkele marktorderfuncties opgeschort. De stop in Nederland, maar is 's werelds grootste cryptobeurs in termen van dagelijks verhandeld volume,

Hoewel de exacte oorzaak van het probleem niet is bekendgemaakt, heeft het impact op zowel spot- als margin-handelsparen op het platform. De getroffen functies zijn onder meer marktorders en de slider om de juiste hoeveelheid in te stellen, twee belangrijke hulpmiddelen voor handelaren om orders te plaatsen en hun posities aan te passen.

Ondanks de technische storing kunnen handelaren nog steeds marktorders plaatsen via andere functies zoals de Marktorder-Hoeveelheid functie. Het bedrijf heeft echter aangegeven dat de andere functies voor onbepaalde tijd zullen blijven uitgeschakeld totdat het technische probleem volledig is opgelost.

Binance heeft niet aangegeven wanneer de getroffen functies weer operationeel zullen zijn, maar heeft beloofd dat het gebruikers zal blijven informeren over de ontwikkelingen.

Lees meer over:
Binance

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...