Top 3 trending crypto met potentie voordat Bitcoin terug stijgt naar $75k

5196 totale weergaven
Verschillende crypto gaan stijgen

Bitcoin lijkt eindelijk weer een beetje stabiliteit te vertonen. Onder invloed van de Bitcoin Halving en de introductie van BTC ETF’s ontstond een enorme bull run, waarvan nu eindelijk de correctie voorbij lijkt. Volgens een vooraanstaande crypto expert is het slechts een kwestie van tijd voordat Bitcoin stijgt. Wat is de top 3 crypto met potentie om nu in te investeren?

Bitcoin stabiliseert na laatste flinke correctie

Sinds het begin van de bull market in oktober is Bitcoin flink in waarde gestegen. De token begon oktober 2023 op $ 27.995, en wist in de daaropvolgende maanden te stijgen naar een nieuwe all time high op $ 73.794 in maart 2024. In de daaropvolgende maanden begon een lange correctie, waarvan het dieptepunt afgelopen vrijdag bereikt leek. Onder invloed van speculaties omtrent Mt.Gox daalde de koers van de grootste token rond de $ 53.000 vannacht.

bitcoin koers 5-7
Paniek op vrijdag, Bitcoin daalde plotseling flink. Bron: Tradingview

Een vooraanstaande crypto expert van Standard Chartered, een van de grootste banken ter wereld, schetst in een recent onderzoek echter een scenario waarin Bitcoin stijgt. In juli zou de trending crypto alweer een waarde van $ 75.000 kunnen halen, en in augustus zou de $ 100.000 eindelijk genoteerd kunnen worden.

Er zijn verschillende redenen om aan te nemen dat Bitcoin op korte termijn weer zal gaan stijgen, zo ziet ook de crypto expert van Standard Chartered. Zo is de huidige correctie ingecalculeerd binnen het historische bull cycle patroon, die vermoedelijk later dit jaar voor flinke stijgingen zal gaan zorgen – en voor een piek in het voorjaar van 2025.

Daarnaast beginnen de Amerikaanse verkiezingscampagnes in een stroomversnelling te komen. Daarbij lijkt de pro-crypto kandidaat, Donald Trump, op dit moment het voordeel (van de twijfel) te hebben. Een herverkiezing van Trump kan zorgen voor onrust op de traditionele financiële markten –  en een run op crypto met potentie.

Crypto met potentie voordat Bitcoin stijgt

Wanneer Bitcoin stijgt, stijgen vaak ook andere tokens mee. In veel gevallen weet crypto met potentie een grotere stijging neer te zetten dan Bitcoin zelf, omdat deze tokens een lagere market cap hebben (en dus meer groeiruimte).

Online zul je menig crypto expert tegenkomen die beargumenteerd dat je nu Ethereum aan moet schaffen. De Ethereum koers is al een behoorlijk periode aan het onderpresteren ten opzichte van Bitcoin. Nu Ethereum ETF’s steeds dichterbij komen, lijkt de koers van de token flink te kunnen stijgen. CoinCodex voorziet een groei naar $ 6.600 richting het einde van het jaar. Dat is zo’n 2,3x de huidige waarde.

Een andere bekende crypto expert, Blockchainedbb, raadt op X iedereen aan om Shiba Inu te kopen. De trending crypto is een populaire meme coin, en het feit dat Coinbase SHIB futures aan gaat bieden zou de koers van de token weleens flink kunnen laten stijgen.

EGRAG CRYPTO, een crypto expert die met zijn heldere analyses furore maakt op X, geeft nog een andere investeringstip om te benutten voordat Bitcoin stijgt. Hij gaat vol voor XRP (Ripple), die volgens hem $ 6,40 zou kunnen halen zodra de juridische problemen volledig opgelost zijn. Momenteel staat de token op $ 0,40. Mocht de Ripple koers verwachting van deze expert kloppen, dan zou de token van Ripple Labs dus x16 gaan!

Top 3 crypto met potentie

Wie echter buitengewone winsten wil boeken, kan het beste wegblijven bij grote tokens als Ethereum, Bitcoin en (zelfs) Shiba Inu. Dankzij de grote market cap kunnen deze tokens helaas niet meer exponentieel groeien. Dit is voorbehouden aan kleine cryptomunten met potentie, die nu nog in de presale zitten.

Sommige van deze tokens kunnen winstfactoren halen van x10, x50 of in sommige gevallen zelfs x100. Het is altijd lastig te voorspellen welke crypto gaat stijgen, maar in samenspraak met crypto experts zijn we tot de volgende top 3 crypto met potentie gekomen:

  1. Shiba Shootout – Meme coin community met potentie
  2. Pepe Unchained – Trade Pepe zonder beperkingen
  3. WienerAI – De krachtigste AI meme coin ooit

Wat maakt deze tokens zo bijzonder, en waarom denken we dat juist deze crypto’s de potentie hebben om enorme stijgingen te laten zien?

Shiba Shootout – meer dan een meme coin

Shiba Shootout is een geheel nieuwe meme coin, waarvan de presale onlangs begonnen is. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) combineert de vrolijke Shiba Inu memes met een ‘Wilde Westen’ thema.

SHIBASHOOT zet in op twee belangrijke elementen: de mogelijkheid om een passief inkomen te genereren met behulp van een buitengewoon profitabel stakingmechanisme (‘Cactus Staking’ en ‘Savings Saddlebags’), en het bouwen aan een trouwe community die samen de wilde prairie wil bedwingen.

Trouwe investeerders worden bovendien niet alleen beloond met Cactus Staking, maar kunnen ook meedoen aan de ‘Lucky Lasso Lottery’. Heb je prijs in deze loterij, dan kun je grote bedragen $SHIBASHOOT in je crypto wallet verwachten.

Ben je bereid om als een echte pionier deze nieuwe token te verkennen? Trek dan snel je cowboy boots aan, spring op jaar paard en rijd naar de presale prairie. Zorg dat je er op tijd bij bent, want in korte tijd kon er al meer dan een half miljoen opgehaald worden voor deze bijzondere token.

 

Pepe Unchained – De nieuwste Pepe verbreekt zijn ketenen

Pepe, de meme coin rondom een brutale kikker, blijft razend populair onder meme coin investeerders en de alt-right beweging. Desondanks kent de token de nodige beperkingen, omdat ze geen eigen L2 netwerk heeft.

Dit zorgt ervoor dat het traden van Pepe coins onnodig duur is en vaak veel tijd kost. Met een eigen Layer-2 netwerk verbreekt Pepe Unchained ($PEPU) nu de ketenen.

Met de nieuwe $PEPU token zijn snelle trades tegen lagere kosten mogelijk. Bovendien kent Pepe Unchained een veel lagere market cap dan Pepe, waardoor enorme koersstijgingen mogelijk zijn.

Ook investeren in deze crypto met potentie? Ga dan snel naar de presale en sla toe voor de grote massa het doet!

 

WienerAI – Meme coin met sterke AI

Ook WienerAI is een crypto met potentie. Het nieuwe cryptoplatform mixt de populariteit van hondenmemes met de potentie die AI-technologie met zich meebrengt.

WienerAI mag er misschien wel uitzien als een vrolijke teckel (engels: Wiener), in het platform huist een extreem krachtige AI-robot. Deze maakt het voor investeerders mogelijk om optimaal te traden, met dank aan de noob-friendly interface. Zie je een token die jou bevalt, dan kun je deze op de sausage swap gelijk traden – zonder fees!

Daarnaast kent WienerAI de nodige bescherming tegen MEV bots, waardoor er geen geld aan de strijkstok blijft hangen.

In korte tijd kon al $ 7 miljoen (!) opgehaald worden voor dit bijzondere project. Wie nog mee wil doen met snel zijn, want de presale loopt bijna ten einde. Na de exchange listing kan deze crypto met potentie snel ontploffen!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...