Goedemorgen Bitcoin: Universiteit van Maastricht maakt winst op gestolen BTC

Goedemorgen Bitcoin: Universiteit van Maastricht maakt winst op gestolen BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Universiteit Maastricht krijgt losgeld terug met grote winst

De Universiteit Maastricht heeft hun gestolen bitcoin terug. De onderwijsinstelling betaalde in 2019 losgeld om malware te deactiveren.

Volgens De Volkskrant betaalde de universiteit 200.000 euro in bitcoin om weer toegang te krijgen tot hun systemen. Ondanks de recente dalingen staat de koers echter nog een stuk hoger dan toen. In Maastricht kunnen ze rekenen op 500.000 euro dat zij terugkrijgen.

Vermogensbeheerder VanEck doet opnieuw poging voor 'echte' Amerikaanse bitcoin ETF

Vermogensbeheerder VanEck doet nog maar eens een poging voor een bitcoi spot exchange traded fund (ETF). Het bedrijf uit New York heeft een nieuwe aanvraag ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Bitcoin als wettig betaalmiddel in Mexico? Senator dient wetsvoorstel in

De Mexicaanse senator Indira Kempis heeft een wetsvoorstel ingediend om bitcoin in Mexico te legaliseren. De reden hiervoor is omdat het nogal is voor inwoners van het Centraal-Amerikaanse land om toegang te verkrijgen tot financiële producten.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties