Bitcoin update: op weg naar $52.000?

Terug van weggeweest, maar weinig gemist zo te zien. De markt is flink aan het bloeden geweest en ik denk dat iedereen daar wel het nodige van heeft gemerkt.

Daarom dat we vandaag weer een nieuwe analyse hebben om jullie op de hoogte te brengen van de markt!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De prijs in euro’s:

Op dit moment is het zo dat we een positieve ontwikkeling op de prijsactie zien. Waardoor we nu dus ook kijken naar de upside.

Voordat ik met jullie deze ontwikkeling ga behandelen, wil ik het eerst eventjes hebben over het ophalen van de major liquidity op $39.600. Dit is net niet gebeurd. Dit scenario is terug te vinden in onze vorige analyse.

Dat is jammer aangezien we er zo dicht bij waren en alle andere liquiditeit wel hebben gehunt. Gaan we nu dan uit van een move naar dat level van liquidity? Het antwoord daar op is nee.

De kans dat we hier een reversal omhoog krijgen, is vele malen groter dan de kans dat we nu nog eens een rejection krijgen. Dit kan uiteraard wel gebeuren. Namelijk bij het breken van het niveau op $40.610, dan verwacht ik een beweging naar beneden op de liquidity op de $39.600 op te halen.

Dit is terug te zien in de low timeframe range die we vormen op de voorgaande low van $42.000.

Wanneer we dan een candle close boven de $42.883 gaan, krijgen zetten we een MSB neer en verwacht ik upside naar de $45.803 (supply)/$46.981 (EQ) om vanuit daar de range high te gaan targeten op $51.961.

Bitcoin update: op weg naar $52.000?

Hopelijk heb ik jullie met deze analyse weer een frisse blik kunnen geven! We gaan weer lekker aan de slag.

Crypto Coin Talk

Wil je nu meer van
dit soort analyses? Ga dan naar onze website cryptocointalk.nl waar we op dit moment 15% korting op onze producten bieden! We zien je daar!

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram chat, en download
ook vooral onze Android
Nieuws app

of iOS Nieuws
app
!