bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Open-source project krijgt donatie van $100.000

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,142.47.  Dat is 0.21% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,402,926,029.50 met een circulatie van 18,419,850 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin miner fabrikant Canaan geeft $12,4 miljoen aan aandelen uit

De hardwarefabrikant Canaan geeft voor $12,4 miljoen aan aandelen uit. De timing van de uitgifte van aandelen is opvallend. Want het komt enkele dagen nadat de fabrikant een netto verlies van 5,6 miljoen dollar bekend moest maken.

Samsung en Bitcoin beurs Gemini sluiten deal: BTC kopen via smartphone

De bitcoin beurs Gemini en het elektronicabedrijf Samsung slaan de handen ineen. Canadezen en Amerikanen met een Samsung smartphone kunnen nu gemakkelijk bitcoin kopen bij de beurs.

OKCoin doneert $100.000 aan open-source Bitcoin betalingsverwerker

De bitcoin beurs OKCoin heeft een donatieprogramma voor ontwikkelaars. Eerder dit jaar gaven zij een Bitcoin Core developer al een flinke donatie en nu is het de beurt aan BTCPay Server. Het open-source project krijgt $100.000.

Met BTCPay Server kun je gemakkelijk bitcoinbetalingen accepteren zonder dat daar een andere betaalprovider tussen komt.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!