Goedemorgen Bitcoin: Zit bitcoin in een bullmarkt?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

3 redenen waarom Bitcoin (BTC) koers nog in een bullmarkt zit

De Bitcoin (BTC) koers heeft moeite om de $12.000 grens te doorbreken. Niets aan de hand, volgens commentaar van Cointelegraph. Wat zijn de belangrijkste argumenten vóór een bullmarkt?

Op de korte termijn heeft de Bitcoin (BTC) koers moeite met een uitbraak. Maar handelsdata en on-chain data vertellen een bullish verhaal.

Deze vroege Bitcoiner verkocht BTC met 100% winst in 2015 op eBay

egenwoordig zijn er honderden miljarden gemoeid met de bitcoin industrie. Maar niet zo lang geleden was het op sommige plekken in de wereld nog bijzonder lastig om aan bitcoin (BTC) te komen.

Chris Maurice zag in 2015 een gat in de markt en besloot bitcoin via eBay te gaan verkopen. Hij verkocht de bitcoin voor twee keer de prijs.

Inmiddels heeft hij een eigen beurs.

Van Bitcoin logo tot Wikileaks: van alles is verstopt in de Bitcoin blockchain

Vorige week kon je al lezen dat er een heleboel leuke, grappige maar ook serieuze boodschappen in de Bitcoin blockchain verstopt zitten, van de Rickroll tot Nelson Mandela. Maar er is nog veel meer.

We hebben een aantal opmerkelijke zaken die zijn vereeuwigd in de bitcoin blockchain voor je op een rijtje gezet.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...