Goedemorgen Bitcoin: Wat doet de halving in mei met de bitcoin prijs?

Goedemorgen Bitcoin: Wat doet de halving in mei met de bitcoin prijs?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Amerikaans congres overweegt ‘digitale dollar’, maar schrapt voorstel voorlopig

Terwijl de markten blijven instorten en de VS naar het Congres kijkt voor een reddingsplan, komt ineens het plan voor een ‘digitale dollar’ op tafel te liggen.

Op dit moment wordt er een enorm stimuleringspakket klaargestoomd om de economie te redden van de gevolgen van het Coronavirus.

Hierbij komt vanuit de kant van van de House Democrats een stimulans die in de toekomst liquiditeitsinjecties veel eenvoudiger moeten maken: een ‘digitale dollar’ en de oprichting van ‘digitale wallets’.

Gedurende de dinsdag melden diverse media dat het plan voorlopig in de koelkast is gezet.

[the_ad id="52121"]

Weet bitcoin (BTC) in “kritieke week” verwachtingen waar te maken?

Bitcoin (BTC) als safe haven is een herhalend narratief in de cryptowereld. Centrale banken in de wereld drukken fiat geld bij, aandelen en futures duikelen in waarde. Weten goud en BTC een eigen weg in te slaan?

Analist en statisticus Willy Woo, voorziet een “kritieke week” voor de grootste cryptomunt, zo laat hij in een uitgebreid Twitter-draadje weten.

Hij vindt de recente opleving van de afgelopen dagen “bemoedigend” en een “voorzichtig begin van de ontkoppeling tussen bitcoin en de traditionele markten”.

Volgens een investeerder als Michael Novogratz is het tijd dat ook BTC zijn tanden laat zien. Novogratz, een ex-bankier voor Goldman Sachs, zwaait de scepter bij Galaxy Digital. Een gespecialiseerd fonds in cryptovaluta. Hij heeft er dus alle belang bij dat de koersen weer gaan stijgen.

[the_ad id="52122"]

Bitcoin (BTC) halving aanstaande! Wat is het en wat zijn de gevolgen?

Velen kijken er al een tijdje naar uit, maar mei 2020 is het eindelijk zo ver: de derde bitcoin halving! Maar wat is die bitcoin halving nou precies en wat betekent dit event voor de miners, de traders en de investeerders?

In dit artikel staan hopelijk de antwoorden op jouw vragen

Lees ook de Bitcoin (BTC) update: koers eerst dalen naar $6.000 tijdens Coronacrisis?

[the_ad id="52096"]

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties