Goedemorgen Bitcoin: Duitsland verkoopt BTC, speculatie over rentes

5768 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Duitse overheid verkoopt wederom $52 miljoen aan bitcoin, mogelijke invloed op BTC prijs

Een met “Duitse overheid (BKA)” gelabelde bitcoin wallet heeft nog eens $52 miljoen aan BTC verkocht. Het is de zoveelste keer in korte tijd dat de Duitse overheid zijn bitcoins verkoopt.

Duitse overheid verkoopt nog meer bitcoin
De wallet van de Duitse overheid heeft op 2 juli 832,7 Bitcoin overgemaakt via vier afzonderlijke transacties. De wallet stuurde 100 BTC naar de Coinbase-beurs, 150 BTC naar Bitstamp en meer dan 32 BTC naar de Kraken-beurs, zo blijkt uit gegevens van Arkham Intelligence.

ECB Forum brengt centraal bankiers samen: ‘Misschien gaat rente wel omlaag’

Het recente ECB Forum bracht toonaangevende centrale bankiers samen, waaronder Christine Lagarde van de ECB, Jerome Powell van de Federal Reserve en Roberto Campos Neto uit Brazilië, om het veranderende economische landschap te bespreken.

Hun inzichten boden een uitgebreide kijk op de mondiale economische vooruitzichten, met de nadruk op inflatie, rentetarieven en de impact van geopolitieke en technologische veranderingen.

Christine Lagarde benadrukte de reis van renteaanpassingen in de Eurozone. Na een aanzienlijke periode van renteverhogingen verlaagde de ECB onlangs de rente met 25 basispunten. Lagarde benadrukte het belang van op data gebaseerde beslissingen en verklaarde: “Het is geen lineair proces… we zijn zeer gevorderd in dat desinflatoire pad.”

Ethereum-fondsen zien grootste uitstroom sinds 2022

SEC handelt snel voor ethereum ETF’s, lancering mogelijk over maand
Wereldwijde beursproducten voor ethereum (ETH) hebben het zwaar te verduren momenteel. Dit terwijl ethereum zich aan de vooravond bevindt van zijn historische lancering van spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) in de Verenigde Staten.

Desalniettemin hebben investeringsproducten voor ethereum vorige week zelfs hun slechtste week in bijna twee jaar neergezet.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd