Goedemorgen Bitcoin: 90% van BTC adressen in de plus

782 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Beleggers uit België verloren 10 miljoen euro door ‘Bitcoin oplichting’

Beleggers uit België hebben in anderhalf jaar tijd 10 miljoen euro verloren door financiële fraude. Een substantieel deel had een relatie met Bitcoin nepadvertenties op sociale media.

Dat maakt de toezichthouder Financial Services and Markets Authority (FSMA) eerder deze maand bekend. Volgens de autoriteiten zijn de nepadvertenties een groot probleem.

Bijna 90% van alle Bitcoin (BTC) adressen staat in het groen

Ben jij al een poosje Bitcoin aan het ‘hodlen’? Dan is de kans heel groot dat jij winst hebt gemaakt, blijkt uit gegevens van een analysebedrijf. Daarnaast is het aantal adressen met daarop een saldo dit jaar enorm toegenomen.

Uit data van Intotheblock blijkt dat namelijk dat aanzienlijk deel van alle adressen met daarop een beetje Bitcoin winstgevend is. Het zou gaan om bijna 90% van alle adressen.

Opnieuw Bitcoin uit 2010 verplaatst, dit keer maar liefst $11 miljoen

Gisteren was er weer een whale die voor meer dan $11 miljoen aan Bitcoin verplaatste. En dit waren niet zomaar wat Bitcoin. Ze kwamen namelijk van adressen waar het al sinds 2010 op stond. De eigenaar verdiende deze BTC destijds door te minen.

Het gaat om 1.000 Bitcoin wat met de huidige marktwaarde neer komt op $11.425.000. Dit hele bedrag is in één keer verstuurd naar een nieuw en ander adres adres. Het was Kirill K, een professionele cryptotrader die het op LinkedIn opmerkte.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...