Goedemorgen Bitcoin: koers blijft dalen, Duitse politicus waarschuwt voor verkoop BTC

8427 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin koers verliest cruciale steun: $48.000 in aantocht?

Bitcoin is vandaag door een belangrijke steun gevallen en naar de koers van 53.500 dollar gedaald. Dat is het laagste niveau in vier maanden voor de bitcoin koers en investeerders beginnen zich ondertussen zorgen te maken over de digitale munt. Rond deze niveaus vonden voor 589 miljoen dollar aan liquidaties plaats, waaronder 511 miljoen dollar aan long-posities.

De bitcoin markt is in paniek
Het is duidelijk dat de bitcoin markt op dit moment in zware paniek is. Dat komt onder andere door de 8,5 miljard dollar aan bitcoin die Mt. Gox aan zijn voormalige gebruikers gaat uitkeren deze maand en natuurlijk de Duitse overheid die zijn bitcoin blijft verkopen.

Duits parlementslid Joana Cotar waarschuwt tegen verkoop van BTC

Het Duitse parlementslid Joana Cotar heeft de regering opgeroepen om te stoppen met de recente uitverkoop van Bitcoin, en waarschuwt dat dit op lange termijn negatieve gevolgen kan hebben voor de marktstabiliteit.

Oproep om Bitcoin-verkoop te stoppen
Parlement lid Joana Cotar heeft de beslissing van de Duitse regering om een aanzienlijk deel van haar Bitcoin-bezit te verkopen scherp veroordeeld.

Cotar’s kritiek komt op het moment dat de overheid voor meer dan $195 miljoen aan Bitcoin naar verschillende cryptobeurzen verplaatste, wat bijdroeg aan een aanzienlijke marktvolatiliteit.

Britten hebben nieuwe leider: wat betekent dat voor bitcoin?

Keir Starmer’s Labour Party heeft een verpletterende overwinning behaald in de algemene verkiezingen van het VK, wat een einde maakt aan 14 jaar van Conservatieve heerschappij. Deze overwinning heeft Starmer een aanzienlijke meerderheid in het Lagerhuis opgeleverd, waardoor hij de volgende premier wordt. Labour won meer dan 412 zetels, ver boven de benodigde 326, terwijl de Conservatieven werden teruggebracht tot 121 zetels.

Ondanks het electorale succes is de specifieke richting van Labour’s crypto-regulering nog onduidelijk, aangezien dit geen prominent onderwerp was tijdens de campagne.

In de Amerikaanse politiek is het vaak onderwerp van gesprek, zelfs tijdens grote presidentiële campagnes. Maar van Starmer en zijn partij is het nog niet duidelijk. Wil men werk maken van een bitcoin hub in Londen?

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...