Goedemorgen Bitcoin: Tether, goud, toezicht & whales

5784 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin whales in de gaten houden is zinloos, zeggen handelaren

Het observeren van Bitcoin whales is “goed voor sociale media” maar leidt niet voor waardevolle analyse, stellen handelaren.

Het volgen van de walletbewegingen van Bitcoin-whales — Bitcoin-houders met een aanzienlijke hoeveelheid BTC — zal niet leiden tot “ware alpha”. Ondanks dat het volgen van whales een populaire manier is om te speculeren op de cryptomarkt.

Amerikaanse crypto toezichthouder stopt ermee na 9 jaar

David Hirsch, hoofd van de crypto-afdeling bij de Amerikaanse SEC, neemt afscheid na 9 jaar dienst.

David Hirsch, die sinds oktober 2022 aan het hoofd stond van de Crypto Assets and Cyber Unit binnen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), heeft zijn vertrek aangekondigd na bijna negen jaar bij de organisatie te hebben gewerkt.

Hirsch begon zijn carrière bij de SEC in 2015 als handhavingsadvocaat en klom snel op tot een prominente rol in de handhaving van digitale activa en cyberbeveiliging.

Tether wil stabelcoinmarkt nog verder naar zich toetrekken met token gedekt door goud

Tether heeft een nieuw tokenplatform genaamd Alloy gelanceerd, waarmee gebruikers tokens kunnen maken die zijn gedekt door Tether’s tokenized goud (XAUT).

Tether is het bedrijf achter de grootste stablecoin ter wereld. Op veel cryptobeurzen is de gelijkname token veruit de populairste manier om te handelen.

Tether heeft zo’n $110 miljard aan stablecoin (USDT) in omloop. Recentelijk kondige ze een nieuwe netwerk aan. , Het nieuwe platform voor tokencreatie werd onthuld met de naam Alloy.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...