Amerikaanse bookmakers schatten kans op Bitcoin prijs van $10.000 in 2021 hoog in

Bitcoin (BTC) staat bekend om haar volatiliteit. Mede daarom is het interessant om mee te speculeren en/of op te gokken. US-Bookies.com heeft een gemiddelde gemaakt van verzamelde gegevens wereldwijd.

Het wedkantoor geeft een bijzondere kans op een bitcoin koers van $10.000 in 2021. e quotering is bijzonder hoog, bijna 60%. Om precies te zijn is het 8/11, of 57,9%.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Twee maanden geleden stond de quotering nog op 1/4. Dat meldt Decrypt.

Gokken op een grote daling

Met bitcoin futures en andere financiële producten is het al jaren mogelijk om te speculeren op een koersdaling van bitcoin. De laatste keer dat bitcoin rond een prijs van $10.000 stond was begin oktober in 2020.

In april van dit jaar schatte het bedrijf de kans op een prijs op $10.000 nog rond de 20%.

De koers maakte in de periode van twee maanden een diepe daling door. Gevoed door nieuws uit China en uitlatingen van Elon Musk maakte dat het sentiment in de markt omsloeg. Momenteel koersen we rond $35.600. De recordprijs staat op $64.840.

Er is nog een lange weg te gaan voor een nieuwe recordprijzen, maar ook een daling naar $10.000 lijkt ver weg.

Geluk bij een ongeluk, je kunt niet in de verleiding komen om van het aanbod van US-Bookies gebruik te maken, Het is namelijk een inschatting van bekende data uit Europa, Groot-Brittannië en andere delen van de wereld.

Bitcoin prijs

De bitcoin prijs wordt bepaald door tal van verschillende factoren. In 2021 spelen veel belangen mee, van heel veel verschillende partijen. Je hebt ‘echte’ bitcoin, je hebt papieren bitcoin in de vorm van bijvoorbeeld derivaten.

Daarnaast zijn het niet alleen kleine particulieren die met BTC aan de haal gaan. Grote banken, hedgefondsen, startups en zelfs een land als El Salvador spelen mee.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...