Bitcoin (BTC) wallet van Samsung krijgt Ledger integratie

Bitcoin (BTC) wallet van Samsung krijgt Ledger integratie

Samsung telefoons zijn nu ook te gebruiken met de hardware wallets van Ledger, specifiek de Nano S en de Nano X.

Dat kondigt de Koreaanse elektronicagigant vandaag aan. Ondersteuning van andere hardware wallets zoals Trezor komt eraan, aldus Woong Ah Yoon, vice-president en head of blockchain bij Samsung.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Samsung wallet en Ledger

Samsung biedt al sinds 2019, met de lancering van de S10, de Samsung Blockchain Keystore aan. De wallet is geïntegreerd in de meeste Galaxy modellen. Na een update is deze te gebruiken in combinatie met hardware wallet Ledger.

Ook het nieuws van outlet Coindesk is nu via de wallet van Samsung te benaderen, zo meldt de firma. Goed nieuws voor gebruikers die bijvoorbeeld wel eens met bitcoin afrekenen of mobiel een beetje bitcoin bij zich dragen.

Alle Galaxy modellen die Android 9.0 of hoger draaien, worden ondersteund met deze nieuwe feature.

Vorig jaar sloot Samsung een deal met de Gemini exchange van de gebroeders Winklevoss, zodat gebruikers hun BTC bij Gemini kunnen kopen.

Wil je meer weten over het veilig opslaan van je bitcoin? Lees dan de onderstaande artikelserie van specialist Robin Tick.

Bitcoin kopen: de tips & tricks

Je wilt bitcoin kopen, maar weet nog niet waar te beginnen.

Bitcoin (BTC) kopen is anno 2021 in principe een fluitje van een cent. Er zijn tientallen Nederlandse bedrijven waar je terecht kunt voor je eerste bitcoin aankoop. Toch zijn er enkele aandachtspunten bij je (eerste) aankoop.

We zetten een aantal tips en tricks voor je op een rij op een speciale bitcoin kopen pagina!

Online cursus Arnold Hubach

Bitcoin is lastige materie voor beginners. Helemaal met de buzz van altcoins en blockjeens kan het moeilijk zijn om te begrijpen waarom Bitcoin écht iets bijzonders is, en hoe het verschilt van andere projecten. Op het internet is veel documentatie te vinden om de rabbithole mee in te duiken.

Je zou ook kunnen kiezen voor een Online Bitcoin Cursus waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Bitcoin nieuws, een nieuwe Android app

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat! Of download onze gloednieuwe Android-app en vol alle ontwikkelingen! Binnenkort volgt ook een iOS versie voor de iPhone.

Lees meer over:
Bitcoin Ledger Samsung

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties