Bitcoin update – BTC daalt verder tot 5.000 dollar, litecoin bijna 9 procent lager

Bitcoin update – Waar bitcoin (BTC) woensdag nog een flinke sprong boven de $5.400 maakte, bleek gisteren al dat die stijging niet doorzette. De koers staat op moment iets boven de $5.000, een min van 3,5 procent en een belangrijk steungebied.

De top 10 cryptomunten kleurt rood en de eerste stijger zien we pas op plaats 22 op Coinmarketcap: Crypto.com Chain, met een plus van liefst 28 procent. Ethereum en XRP dalen beiden zo’n 4%. In het nieuws: De NOS geeft in een nieuw artikel aan dat er veel schade wordt geleden door ‘bitcoin-advertenties’ met nepuitspraken BN’ers.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cryptotwitter

Wat komen we op Twitter tegen aan duiding over de huidige markt? CZ van Binance wilde in ieder geval iets van het hart.

Maar de koersen hoe zit het daarmee? Gekeken naar de top tien doet litecoin het het slechts met een min van bijna 9 procent. Gisteren gaven we al aan dat columnist John van Meer vooralsnog bullish patronen voor BTC in de grafieken ziet. Ook de Panda of Binance is bullish op de mid-lange termijn, hoewel op de korte termijn wellicht de 4.800 dollar opgezocht kan worden.

Markt en alts leveren in

Het algemene beeld is dalende en bitcoin moet boven de $5.000 dollar blijven koersen. Iets wat het tot op heden weet te blijven doen.

Foto: Flickr / Crypto Dost