Exchange Bithumb haalt investering van $200 miljoen op

Het moederbedrijf van de grote cryptobeurs Bithumb krijgt een flinke kapitaalsinjectie. Het Japanse ‘ST Blockchain Fund’ investeert $200 miljoen. Dat laat Cointelegraph Japan weten.

Miljoenen voor Bithumb

Ondanks het verlies van $180 miljoen (!) afgelopen jaar zijn er nog genoeg investeerders te vinden die vertrouwen hebben in de Zuid-Koreaanse cryptobeurs. De investeerders komen overigens niet alleen maar uit Japan, ook Europeanen en Amerikanen doen een duit in het zakje.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De Blockchain Exchange Alliance (BXA) gaat het geld grotendeels gebruiken om de internationale markt te bestormen. In het persbericht worden ook meer ruilparen beloofd.

Bithum is de afgelopen tijd vaker dan eens slachtoffer geweest van een hack, maar toch weerhoudt dat investeerders niet om te investeren in de cryptobeurs.

Cryptobeurzen in beweging

Het runnen van een exchange in de wereld van bitcoin en andere cryptovaluta is een constante race. Het is een strijd tussen tal van start-ups om de felbegeerde handelaren. Daarom is stil zitten geen optie.

Eerder deze maand schrapte Bitfinex de vermogenseis van $10.000 om zo hun handelsplatform op te stellen voor iedereen. Terwijl Bittrex het niet lukte om een licentie te krijgen in New York. Iets wat concurrent Bitstamp wél lukte.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)