Celsius Network dreigt met juridische stappen tegen cryptoblogger én schuldeiser

444 totale weergaven

Celsius Network overweegt juridische stappen tegen Tiffany Fong, een schuldeiser en cryptoblogger, vanwege het lekken van vertrouwelijke interne informatie. Fong heeft de afgelopen tijd meerdere malen verslag gedaan van de faillissementszaak van Celsius. Via verschillende sociale mediaplatforms en andere platformen zou ze 'geheime informatie' gedeeld hebben die vermoedelijk afkomstig was van ontevreden ex-medewerkers van Celsius.

Fong ontkent echter schending van enige geheimhoudingsclausule en beschuldigt Celsius van het gebruik van klantenfondsen om haar aan te klagen voor iets dat volgens haar geen juridisch probleem is. Celsius heeft nog niet gereageerd op verzoeken om commentaar over deze kwestie.

Een screenshot van Fong laat zien dat ze momenteel ongeveer $119.000 aan bezittingen heeft staan bij Celsius. Dit bedrag stond op Celsius op het moment dat het bedrijf in juni 2022 betalingen 'tijdelijk' stopzette, voordat het de daaropvolgende maand faillissement aanvroeg.

Celsius is van mening dat Fong gevoelige informatie heeft gelekt en onderzoekt daarom de mogelijkheid om juridische stappen tegen haar te ondernemen. Er is nog niets officieel bekend. Maar er zijn wel al facturen gestuurd voor de juridische werkzaamheden met betrekking tot de zaak.

Het blijft afwachten hoe deze situatie zich verder ontwikkelt, maar Celsius en Fong lijken voorlopig nog niet klaar met elkaar.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsmisdaad

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...