Deze app bouwer heeft nu ruim $100 miljoen aan cryptovaluta

De mobiele appmaker Meitu heeft 175 bitcoin (btc) bijgekocht, zo blijkt een deponering bij de beurs in Hongkong.

Bitcoin bijkopen

Daarmee brengt het bedrijf uit Hongkong haar totaal aan cryptocurrency’s op ruim 100 miljoen dollar. Bedrijven investeren in toenemende mate in cryptovaluta omdat ze daarmee zich denken te wapenen tegen geldontwaarding van fiat munten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Begin maart kocht het bedrijf voor 40 miljoen dollar aan bitcoin en ook ether. Een week later kocht men voor 49 miljoen dollar bij van beide assets. Met deze nieuwe investering van 10 miljoen dollar is het doel van 100 miljoen dollar bereikt.

De maker van selfie app (denk Snapchat voor de Chinese markt) bezit nu 940 BTC en maar liefst 31.000 ether. Ze kochten hun munten via een Amerikaanse partij, namelijk Coinbase.

Het bedrijf voegt zich bij een illuster rijtje van namen die exposure hebben in deze ontbolsterende assetklasse: Tesla, Square en MicroStrategy gaven eerder het voorbeeld.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat!

Lees meer over:

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.