Gerucht: Apple gaat iets met bitcoin doen

Gerucht: Apple gaat iets met bitcoin doen

De wereld van bitcoin (BTC) zit vol met geruchten. Vandaag komt een oud gerucht opnieuw bovendrijven. Jack Mallers, van bitcoinbedrijf Strike, hint naar groot nieuws rondom Apple in verschillende tweets.

Mallers staat bekend als een de veelbelovende ondernemers in de industrie. De jonge Amerikaan wil met Strike gebruik maken van bitcoin (en het Lightning Network) om overal ter wereld mensen te laten betalen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Op 7 april spreekt Jack Mallers op Bitcoin 2022, in Miami. Hij is verderop in het artikel te zien met onder andere een Apple pet bij een ouderwetse pinautomaat van Chase, ook deelt hij de afgelopen dagen meer video's van Steve Jobs.

De beste man is niet vies van een goed potje marketing, dus neem de hints vooral met een korreltje zout.

Mysterieuze tweets

Mallers kondigde vorig jaar de bitcoin standaard in El Salvador aan. Het land in Centraal-Amerika heeft van bitcoin een nationale munt gemaakt. Dit jaar staat Mallers opnieuw op het podium, waarschijnlijk met een nieuwe aankondiging.

De hint in onderstaande tweet is duidelijk: Mallers gaat op 7 april opnieuw proberen de harten van bitcoiners te veroveren met een aankondiging.

Wilde geruchten

De wildste geruchten zijn inmiddels te vinden online. Gaat Apple Strike implementeren in hun betaaldiensten? Komt Mallers met nieuws rondom bitcoin en Apple? Of blijft het bij iets kleinere binnen het Apple ecosysteem?

Hint Mallers hier naar een samenwerking met Apple of is het simpelweg een marketingtruc? Dat laatste is ook zeker een optie. Mallers is naast een bitcoiner ook gewoon een ondernemer.

Bekijk onderstaande tweets en oordeel zelf.

Poll

Weten we volgende week meer van Apple en hun plannen voor bitcoin?

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin Apple

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties