Goedemorgen Bitcoin: 1 kilo goud kost nu slechts 1 BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

De prijs van één bitcoin (BTC) staat op 18,835.82USD. De totale markt staat op #btc_market_cap.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin Twitter in de ban van ‘LaserEyes’: ‘we gaan door tot $100.000’

De Bitcoin community is als een virus: nieuwtjes gaan als een lopend vuurtje de de hele wereld door. Zo ook gisteren weer met een nieuwe meme: #LaserEyesUntil100k. Deze meme heeft nu zelfs zowel de de Amerikaanse politiek bereikt. Ook Elon Musk heeft op Twitter weer van zich laten horen.

Waar gaat het precies over? Sinds enkele dagen veranderen Bitcoiners op social media massaal hun profielfoto, allemaal op dezelfde manier. Ze photoshoppen laserstralen op hun hoofd, wat twee ogen moet voorstellen. De meme heeft zelfs zakenblad Forbes bereikt.

Bitcoin broker River Financial haalt $17 miljoen op in financieringsronde

River Financial, een bekende bitcoin broker haalt via een aandelenverkoop 17 miljoen dollar op. Zo blijkt uit een document van de Securities and Exchange Commission (SEC).

In het dossier staat dat er zo’n $17,8 miljoen dollar is opgehaald door in totaal 34 investeerders. CEO Alexander Leishman bevestigt in een interview over de telefoon dat het bedrijf overweegt nog meer geld op te halen.

1 Bitcoin is meer waard dan 1 kilo goud

Een Bitcoin (BTC) is meer waard dan een kilo goud. Op het moment van schrijven is de stand van zaken als volgt: 47.187 euro per bitcoin tegenover 47.190 euro per kilo goud bij the-house.be.

De marktkapitalisatie van bitcoin bereikte deze week voor het eerst de magische grens van $1.000 miljard. Dat is een hoop waarde, maar BTC is nog een kleine jongen als je het vergelijkt met de goudmarkt

Het is stuivertje wisselen: maar 1 kilo goud en 1 BTC zijn nu ongeveer gelijk in waarde.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...