Goedemorgen Bitcoin: 10.000 BTC weggehaald bij Coinbase in één dag

Goedemorgen Bitcoin: 10.000 BTC weggehaald bij Coinbase in één dag

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Sigrid Kaag (D66) als nieuwe minister van Financiën verantwoordelijk voor regulering Bitcoin

De Bitcoin-industrie in Nederland krijgt hoogst waarschijnlijk te maken met Sigrid Kaag. De frontvrouw van de D66 wordt de nieuwe minister van Financiën, zo laat ze in een verklaring aan het Algemeen Dagblad weten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In het vorige demissionaire kabinet vervulde ze de rol van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Kabinet-Rutte III viel in augustus echter om, als gevolg van de toeslagenaffaire. Kaag wordt de eerste vrouwelijke minister op Financiën.

Canadese toezichthouder fluit Binance terug: 'Dit is onacceptabel'

Binance leeft op gespannen voet met veel toezichthouders en regelgevers wereldwijd. In dat rijtje hoort ook de Ontario Securities Commission, financieel toezichthouder van de Canadese provincie Ontario.

Binance kondigde eerder deze week aan dat gebruikers uit deze provincie gewoon hun account mogen houden. Dat klopt echter niet. In een persbericht reageert de Ontario Securities Commission op de situatie: ''Dit is onacceptabel. Binance is niet geregistreerd in Ontario.

Opmerkelijk: 10.000 bitcoin 'weg' bij Coinbase

Op 30 december zijn er bijna 10.000 bitcoin van Coinbase afgehaald en door bitcoiners naar hun eigen wallets gestuurd. De koers heeft weer een kleine opleving achter de rug en het lijkt erop dat de honger om bitcoin te kopen weer helemaal terug is.

Data van het on-chain analysebedrijf Coinglass laat zien dat de professionele tak van het grote beursplatform, Coinbase Pro, in de 24 uur in aanloop naar oudjaarsdag afscheid heeft moeten nemen van 9.925 bitcoin.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties