Goedemorgen Bitcoin: 1,6 miljoen mensen op wachtlijst wallet Robinhood

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

1,6 miljoen mensen op wachtlijst van Bitcoin wallet van Robinhood

De bitcoin- en cryptowallet van Robinhood heeft een wachtlijst met daarop 1,6 miljoen mensen. Dat vertelt Christine Brown, chief operating officer van Robinhood Crypto tegenover Reuters.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De wallet stelt mensen in staat om bitcoin op te nemen vanaf hun beursaccount. Robinhood is een populair handelsplatform in Amerika, maar tot op heden kun je alleen handelen in bitcoin. Kopen en verkopen is een optie, maar het is niet mogelijk om je bitcoin van het platform af te halen.

Daar moet in het eerste kwartaal van 2022 verandering in komen.

Egyptische miljardair waarschuwt: “Bitcoin kan gehackt worden”

De Egyptische miljardair en zakenman Naguib Sawiris is niet geïnteresseerd in Bitcoin als we de rapportage van Al-Ain News mogen geloven.

Hoewel hij toegeeft dat bitcoin voor sommigen een goede investering kan zijn, kiest de 67-jarige ondernemer ervoor om aan de zijlijn te blijven. Naguib Sawiris is bang dat Bitcoin gehackt kan worden en dat dit catastrofaal is voor de waarde van de digitale munt.

Bitcoin krijgt bijval van Vattenfall nadat Zweden overweegt mining te verbieden

Eerder deze week werd duidelijk dat regelgevers die zich in Zweden buigen over financiële thema’s Bitcoin mining willen verbieden. Nu komt er tegengas uit de hoek van een staatsbedrijf: Vattenfall.

Op landelijke televisie praat Henrik Juhlin, hoofd Physical Power Management bij Vattenfall over dit thema. Hij legt uit hoe mining juist een uitstekende buffer is in de energieproductie. Het is zeer nuttig als controleerbare manier om de belasting op het netwerk te managen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!