Goedemorgen Bitcoin: BTC staat 7e in de lijst van wereldvaluta

Goedemorgen Bitcoin: BTC staat 7e in de lijst van wereldvaluta

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin is de 7e valuta van de wereld

Bitcoin is al een wereldmunt. Met een marktkapitalisatie van 360 miljard is het momenteel de zevende munt van de wereld. Bitcoin presteerde volgens Willy Woo dit jaar beter dan goud, de Amerikaanse vastgoedmarkt, aandelen, opkomende valuta en olie.

De prijs van bitcoin staat op het moment van schrijven rond $19.100 en staat daarmee bijna op het hoogste punt ooit.

‘Bitcoin maakt zich klaar voor explosieve rally richting $200.000’, aldus Willy Woo

Willy Woo geeft op basis van een kwantitatieve analyse aan dat bitcoin in 2021 weleens de $200.000 kan aantikken. De cijfers van Woo wijzen erop dat de lange-termijn investeerders meer vertrouwen in bitcoin hebben.

Dit baseert Willy Woo voornamelijk op twee factoren. De eerste is dat de bitcoin van echte hodlers een stuk minder in beweging komen dan tijdens voorgaande rally’s. De tweede en laatste belangrijke factor die een rol speelt in zijn analyse is het dalende aantal bitcoin op exchanges.

Bitcoin vlaggenschip Grayscale noteert hoogste volume sinds eind 2017

Het gemiddelde dagvolume van het Grayscale Bitcoin fonds (GBTC) stond in november op een historisch hoog niveau. Het volume name met ruim 165% toe in vergelijking met oktober, zo blijkt uit onderzoek van The Block.

Vrijwel het meest populaire beleggingsproduct van Grayscale, onderdeel van Digital Currency Group, is het Grayscale Bitcoin Trust, kortweg GBTC.

Momenteel zit er ruim 12,6 miljard dollar aan vermogen opgeslagen in alle fondsen van Grayscale, waarvan het leeuwendeel in GBTC zit met ruim 10,4 miljard dollar.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Lees meer over:
Bitcoin BTC goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties