Goedemorgen Bitcoin: baas van Twitter wil DeFi op Bitcoin bouwen

891 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

Jack Dorsey wil DeFi op Bitcoin

Square CEO Jack Dorsey heeft bekendgemaakt dat zijn bedrijf bezig is met het opzetten van een nieuwe divisie, gericht op decentrale financiële dienstverlening op Bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dorsey deed deze aankondiging via Twitter en onthulde dat Square bouwt aan een open platform voor ontwikkelaars met het doel om de creatie van decentrale financiële applicaties eenvoudig te maken. De primaire focus van het bedrijf ligt daarbij op Bitcoin.

‘Bitcoin is een prima alternatief voor goud’

Bitcoin mag volgens Donald Trump dan misschien “oplichterij” zijn, zijn voormalig minister van Financiën denkt daar inmiddels heel anders over. In een interview met CNBC op woensdag liet Steven Mnuchin weten dat zijn perspectief op bitcoin is verandert.

Waar de volledige administratie van Trump zich vooral negatief uitliet over bitcoin, lijkt daar na zijn presidentschap langzaam verandering in te komen. Steeds meer criticasters veranderen hun mening ten aanzien van bitcoin in positieve zin. Al moet worden gezegd dat Mnuchin ook nog geen uitgesproken voorstander van bitcoin is.

PayPal verhoogt kooplimiet voor Bitcoin naar $100.000 per week

Het lijkt erop dat bitcoin populair is bij PayPal, want de grote betalingsprovider heeft bekend gemaakt de wekelijkse limieten te verhogen naar $100.000 per klant. In de aankondiging valt te lezen dat bepaalde klanten in de Verenigde Staten hun limieten hebben zien veranderen van $20.000 naar $100.000 per week.

Het idee van het bedrijf achter deze move is om klanten “meer keuze en flexibiliteit te geven in het kopen van cryptocurrency,” zo valt te lezen in de aankondiging.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!