Goedemorgen Bitcoin: bearish bitcoin patroon, koersval van 50% in de maak?

Goedemorgen Bitcoin: bearish bitcoin patroon, koersval van 50% in de maak?

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Fidelity stopt bitcoin (BTC) in pensioenplan

Fidelity wil haar klanten in bitcoin laten investeren via hun pensioen. Een pensioenplan heet in de VS een zogenaamd 401(k) plan. Net zoals in Nederland gaat een deel van het salaris automatisch naar een pensioenplan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Fidelity is één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld met 4.200 miljard dollar onder beheer, waaronder pensioenen. Ze zijn daarmee één van de grootste pensioenfondsen ter wereld.

Satoshi, bedenker van bitcoin, stuurde 11 jaar geleden laatste e-mail

Precies 11 jaar geleden liet Satoshi Nakamoto voor het laatst van zich horen. In april 2011 stuurde de pseudonieme bedenker van bitcoin een laatste e-mail.

Het ging destijds om een e-mails naar mede-ontwikkelaars. Hierin deelde hij (of zij) mee dat “het tijd was om aan andere projecten te werken". Satoshi droeg daarmee ook de keys over waarmee hij belangrijke releases kon signen. De rest is geschiedenis.

Stad in Texas wil 6 maanden cryptovaluta minen

In de gemeenteraad van Fort Worth is het voorstel om als stad zelf bitcoin of andere cryptovaluta te gaan minen ingediend.

De Fort Worth City Council (gemeenteraad) denkt na over de mogelijkheid om cryptovaluta te gaan minen. Als de gemeenteraad vandaag positief besluit over het project, krijgt de Texaanse stad de beschikking over leenapparatuur voor een periode van zes maanden.

Texas staat al bekend als cryptovriendelijk, bitcoinmining wordt er op sommige plaatsen ingezet als middel om de energievraag te gelijkmatiger over de tijd te verdelen.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties