Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin blaast voorbij zijn all-time high in Argentinië

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Voortekenen Opkomende Crypto Bull Run - Welke Crypto's Gaan Stijgen Als De Bear Market Voorbij Is?

Hoewel de crypto markt de laatste tijd niet erg indrukwekkend heeft weten te presteren, verwachten investeerders binnenkort een nieuwe crypto bull run. Dit is niet alleen vanwege de Bitcoin ETF aanvraag van Grayscale, maar ook de Bitcoin halving die in april 2024 wordt verwacht.

In dit artikel kijken we naar factoren die mogelijk erg bullish kunnen zijn voor de Bitcoin koers en de start van een nieuwe Bitcoin bull run kunnen markeren.

"We gaan richting de ergste recessie van ons leven"

Bloomberg Intelligence analist Mike McGlone voorspelt dat bitcoin weleens voor een gigantische daling kan staan. In een nieuw Understanding Macro interview zegt McGlone dat we een nieuw tijdperk van hogere rentes ingaan. "Het belangrijkste feit is dat de 800 pond wegende gorilla, de Federal Reserve, de monetaire duimschroeven nog altijd aandraait", aldus McGlone.

Bitcoin blaast voorbij zijn all-time high in Argentinië

Bitcoin steeg in de afgelopen twee jaar met 150 procent in Argentinië, maar met een inflatie van 300 procent voor de Argentijnse pesos is dat nog steeds geen fantastisch resultaat te noemen. Argentinië worstelt al decennia met hyperinflatie als gevolg van populistische politici die enorme overheidstekorten hebben veroorzaakt.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...