Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin en Satoshi in Tweede Kamer

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Beeld van bitcoin bedenker Satoshi Nakamoto onthuld in Boedapest

In Boedapest is een bronzen beeld onthuld van Satoshi Nakamoto, de anonieme bedenker van bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Een lokale groep bitcoiners hebben zich sterk gemaakt voor het beeld ter ere van Satoshi Nakamoto en zijn uitvinding, zo is te lezen op de website van de initiatiefnemers.

In juni dit jaar is het plan al aangekondigd. Het standbeeld heeft in het Graphisoft Park een plekje gekregen naast een standbeeld van Steve Jobs, de medeoprichter van Apple.

In het Verenigd Koninkrijk kun je nu bitcoin kopen bij PayPal

Britten kunnen bij PayPal bitcoin kopen en verkopen. De betaalverwerker laat weten dat alle geregistreerde klanten in het Verenigd Koninkrijk nu gebruik kunnen maken van de diensten.

Het miljardenbedrijf rolde eerder hun diensten al uit in de Verenigde Staten. Nu zijn ook de Britten aan de beurt.

Baudet noemt bitcoin en Satoshi tijdens debat in Tweede Kamer

Thierry Baudet noemt in een debat in de Tweede Kamer bitcoin en Satoshi. Hij haalt specifiek het standbeeld voor de bedenker van bitcoin aan die recentelijk werd onthuld in Hongarije.

De partijleider van Forum van Democratie beledigt zijn collega's tijdens zijn toespraak ook nog eventjes. Hij zegt hardop dat het IQ van de mensen in de kamer niet hoog genoeg is om te begrijpen wat hij zegt.

Soms is het beter om gewoon even te luisteren dan een korte samenvatting te lezen. Hieronder vind je de tirade van Baudet:

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!