Goedemorgen Bitcoin: 'BTC naar $1 miljoen in 2030'

Goedemorgen Bitcoin: 'BTC naar $1 miljoen in 2030'

Goedemorgen! We hebben het opmerkelijkste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

IMF vindt plannen met bitcoin te risicovol voor El Salvador

Directeuren van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voeren de druk op richting El Salvador. Het land wordt verzocht om bitcoin direct te schrappen als nationale munt. Dat is te lezen in een oproep van de VN-organisatie op haar website.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Als het aan het IMF ligt stopt El Salvador (en president Nayib Bukele, degene achter de plannen) direct met het bekijken van de opties.

Binance start weer met stortingen via Nederlandse banken

Binance start weer met de ondersteuning van banktransacties in de Eurozone. De crytpobeurs gaat een samenwerking aan met Paysafe om transacties in Europa te verwerken.

In 2021 stopte Binance met de ondersteuning van simpele banktransacties met euro's. Het handelsplatform liet toen in een email weten dat ze deze maatregel namen door redenen buiten hun macht. Wat het probleem ook was, dat lijkt nu opgelost.

ARK en Cathie Wood verwachten bitcoinprijs boven $1 miljoen in 2030

Het bedrijf ARK Investment Manager, geleid door Cathie Wood, heeft in een rapport de verwachting uitgesproken dat bitcoin in 2030 meer dan $1 miljoen waard is. De totale marktwaarde van bitcoin schat ARK in 2030 op $28,5 biljoen.

ARK verwacht dat de belangrijkste functie van bitcoin in 2030 die van ‘digitaal goud’ is. In 2030 zal $5,5 biljoen aan bitcoin worden gebruikt als middel om waarde op te slaan.

Ruim $4 biljoen aan bitcoin zal worden gebruikt door bedrijven om kasreserves aan te houden, dat komt neer op 5% van het totaal dat grote bedrijven tegen die tijd aan kasreserves hebben.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties