Goedemorgen Bitcoin: Cathie Wood voorspelt koers van $500.000

Goedemorgen Bitcoin: Cathie Wood voorspelt koers van $500.000

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Cathie Wood voorspelt bitcoin koers van $500.000 binnen 5 jaar

Ark Invest CEO Cathie Wood staat erom bekend gewaagde voorspellingen te doen als het gaat over de toekomst van de bitcoin koers. Richting het einde van 2021 onderbouwde Cathie Wood een bitcoin koers van 500.000 dollar binnen een tijdsbestek van vijf jaar. Voor 2030 verwachten de analisten van Ark Invest zelfs een bitcoin koers van 1 miljoen dollar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Week in Bitcoin: koers keurt groen na 3 rode maanden

De koers van bitcoin krabbelt deze maand weer op. Daarnaast gebeurde er nog genoeg andere opmerkelijke zaken. De inflatie in Nederland komt voorbij, ook bespreken we een gebrek aan bitcoin experts.

Bitcoin stond 12 jaar geleden al op de cover van een magazine

Het netwerk van bitcoin startte in 2009. Dat zorgt dat we al ruim 13 jaar aan geschiedenis hebben rondom het wereldwijde fenomeen. Een kleine greep uit een aantal opmerkelijke gebeurtenissen.

Bitcoin heeft inmiddels in tal van mediaproducties gezeten. Denk aan verwijzingen in films, series en boeken Een van de eerste covers van een magazine vinden we bij een toepasselijke naam: Digital Gold Curreny Magazine.

Het magazine besteedt uitgebreid aandacht aan BTC. De koers van bitcoin (als je daar al van kunt spreken) lag toen rond de zes dollarcent. Je kunt de hele editie uit 2010 hier lezen. Het is de moeite waard om eens digitaal door te bladeren.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan