Goedemorgen Bitcoin: Dit is waarom de bitcoin koers niet stijgt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

JPMorgan CEO: 'De wereld is niet klaar voor een rente van 7 procent'

De wereldeconomie is volgens JPMorgan CEO Jamie Dimon niet klaar voor een rente van 7 procent met stagflatie. Stagflatie is een situatie waarin de inflatie hoog is, de economische groei vertraagt en de werkloosheid stijgt. In feite is het een combinatie van economische stagnatie en geldontwaarding (inflatie).

Maar wat zou een rente van 7 procent betekenen voor de bitcoin koers?

BitBoy gearresteerd en vrijgelaten na het volgen van Hit Network executive (+video)

Het voortdurende drama tussen Ben Armstrong (ook bekend als BitBoy) en zijn voormalige team bij Hit Network blijft verslechteren. Ongelooflijke beweringen zijn geuit tegen beide partijen en nu is Armstrong gearresteerd in Duluth, Georgia.

De influencer beweert alles te hebben verloren en had eerder contact opgenomen met zijn publiek om duizenden dollars aan donaties te verzamelen. Zijn volgende zet was om zichzelf live te streamen terwijl hij naar het huis reed van de persoon die in het bezit was van de Hit Network bedrijfslimousine die van hem in beslag was genomen.

Hij is vervolgens gearresteerd voor "rondhangen/slenteren" en voor "eenvoudige mishandeling door een ander bang te maken." Hij werd "na acht uur in de gevangenis" vrijgelaten op borgtocht van $2.600.

Dit is waarom de bitcoin koers niet stijgt

De bitcoin koers zit al maanden in dezelfde range en het lukt de bulls maar niet om het positieve momentum van begin 2023 te herpakken. Hoe kan dat toch? Het antwoord lijkt te liggen in de wereldwijde liquiditeit, die sinds enige tijd dalende is. We moeten dus wachten op een nieuwe toename van de liquiditeit, maar wat is die liquiditeit eigenlijk?

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...