Goedemorgen Bitcoin: Een Bullish Kerst aanstaande met Bitcoin Doorbraak boven $44.300?

1859 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin in 2023: Kaiko Research deelt een overzicht

In een recente publicatie van Kaiko Research, een vooraanstaand analistenbureau in de cryptosector, worden de tien meest invloedrijke grafieken van het jaar 2023 gepresenteerd. Deze gegevens bieden een uniek inzicht in de dynamische wereld van cryptocurrency en zijn een weerspiegeling van de belangrijkste trends en gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Hashdex kiest voor BitGo voor het beheren van hun bitcoin

Hashdex zet een nieuwe stap voor hun bitcoin exchange-traded fund (ETF). Recentelijk heeft het bedrijf hun de aanvraag bijgewerkt. Het bedrijf kondigde aan BitGo te kiezen als bewaarder voor zijn Bitcoin ETF, een opmerkelijke keuze gezien de meerderheid van de overige aanvragers een samenwerking met cryptobeurs Coinbase verkiezen.

Al jaren is de Amerikaanse markt op zoek naar een manier om een bitcoin ETF op de markt te brengen. Tot nu toe zijn alle uiteindelijke verzoeken afgewezen. Bitcoin ETF’s worden gezien als een belangrijke stap naar meer geldstromen vanuit traditionele markten. Het opmerkelijke aan deze fondsen is dat ze ook echt bitcoin moeten hebben als onderpand. In andere landen bestaan deze fondsen overigens al.

Bitcoin Update: Een Bullish Kerst aanstaande met Doorbraak boven $44.300?

Bitcoin bevindt zich op een kritiek punt en beweegt zijwaarts vlak onder de robuuste barrière rond $44.300. Terwijl de feestdagen naderen, rijst de brandende vraag: zullen we getuige zijn van een kerst vol optimisme, waarin de koers deze weerstand met succes doorbreekt en zijn opwaartse reis naar de $51.000 voortzet?

Maar laten we niet vergeten dat de cryptowereld onvoorspelbaar kan zijn, en daarom bereiden we ons voor op alle mogelijke uitkomsten, zelfs als de kerstdagen minder rooskleurig blijken te zijn dan gehoopt. In dit artikel duiken we dieper in deze cruciale situatie en bespreken we essentiële prijsniveaus, zodat je hoe dan ook goed voorbereid bent, ongeacht wat Kerstmis dit jaar voor ons in petto heeft!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...