Goedemorgen Bitcoin: Elon Musk wil dat overheid BTC met rust laat

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoinbeurs Kraken krijgt boete van $1,25 miljoen

Kraken moet $1,25 miljoen betalen nadat de Commodities Futures Trading Commission (CFTC) het bedrijf aanklaagde. De Amerikaanse bitcoinbeurs zou onrechtmatig futures en andere diensten hebben aangeboden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Voor zaken als futures, derivaten en veel andere financiële producten heb je de juiste papieren nodig om in landen diensten aan te bieden. Dat geldt zeker ook voor Amerika.

Voormalig Bitcoin ontwikkelaar voorspelt $6 miljoen per bitcoin, maar ook de teloorgang

Gavin Andresen, iemand die een tijdlang aan het roer heeft gestaan als 'hoofdontwikkelaar' van Bitcoin, heeft recent in een blogpost zijn verwachtingen voor de toekomst uiteengezet.

In zijn schrijfsel voorspelt hij onder andere de toekomstige teloorgang van het Bitcoin netwerk.

Voordat bitcoin aan zijn ondergang komt, verwacht hij echter dat we een koers van 6 miljoen dollar per bitcoin aantikken.

Tesla topman Elon Musk: 'Overheid, laat bitcoin met rust'

Tesla CEO Elon Musk heeft dinsdag aangegeven dat de Amerikaanse overheid volgens hem voorlopig moet wachten met het reguleren van bitcoin en de rest van de cryptomarkt.

"Het is niet mogelijk, denk ik, om crypto te vernietigen, maar het is mogelijk voor overheden om de ontwikkeling de vertragen," aldus Musk tijdens de Code Conference in Beverly Hills, Californië.

Bitcoin in El Salvador: trailer van documentaire

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!