Goedemorgen Bitcoin: “Er zal 150 miljard dollar aan kapitaal richting bitcoin stromen”

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin shrimps bezitten een totaal van 1,35 miljoen bitcoin

On-chain analyse laat zien dat Bitcoin shrimps, de kleinste investeerders van de markt, hun grootste aankopen deden tijdens de capitulatie van de markt in november 2022. Grappig genoeg is hun gedrag hiermee radicaal anders dan in 2017, want op dat moment kochten zij juist in op de piek van 20.000 dollar. Shrimps zijn overigens bitcoiners met een balans van minder dan 1 bitcoin.

Bitcoin bereikt $100.000 in 2024? Deze bitcoin mining executive over het prijseffect na de halving in 2024

Davis Hui, vice-president van Canaan, gelooft dat een aankomende aanbodtekort na de volgende bitcoin halving de prijs ervan boven de $100.000 gaat drijven in 2024.

"Er zal 150 miljard dollar aan kapitaal richting bitcoin stromen"

Eric Balchunas van Bloomberg zegt dat er ongeveer 150 miljard dollar aan kapitaal richting bitcoin kan stromen bij de goedkeuring van een Amerikaanse Spot Bitcoin ETF. In een nieuw interview met journalist Paul Barron zegt Balchunas dat de ETF van BlackRock de reputatie van bitcoin naar een hoger niveau kan tillen voor veel mensen binnen de traditionele financiële industrie.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...