Goedemorgen Bitcoin: extra regels voor de industrie

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Cryptowet aangenomen Paraguay, regels voor bitcoin mining bedrijven

Eerder deze week keurde de Paraguayaanse senaat een wet goed over cryptocurrency’s. Het stelt bitcoin mining bedrijven in staat om extra elektriciteit te gebruiken die in het land wordt geproduceerd. De voorwaarde is wel dat de kosten die niet hoger zijn dan 15% boven het industriële tarief.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Nieuwe wetgeving stelt banken in Louisiana in staat om bitcoin te bewaren voor klanten

Banken in Louisiana, een staat in het zuiden van de Verenigde Staten, mogen dankzij een nieuwe wet nu cryptovaluta bewaren voor haar klanten.

Het wetsvoorstel draagt de naam “802” en het stelt banken in de Pelican State in staat om naast fiatvaluta ook digitale valuta aan te houden voor particuliere en institutionele klanten.

Rusland publiceert wet over betalingen met bitcoin

Bitcoin gebruikers in Rusland krijgen het moeilijker. President Vladimir Putin zette zijn handtekening onder een wet voor het gebruik van bitcoin als betaalmiddel. En je knt het wel raden: dat zijn geen positieve regeltjes.

Het wetsvoorstel is te vinden op de overheidswebsite van de Russen. Het is uiteraard in het Russisch, dus we moeten het doen met Google Translate.

“Het is verboden om digitale financiële activa over te dragen of te accepteren als tegenprestatie voor goederen, werk, verleende diensten, evenals op enige andere manier die het mogelijk maakt betaling voor goederen (werken, diensten) door een digitaal financieel actief te aanvaarden, tenzij anders bepaald door federale wetten.”

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...