Goedemorgen Bitcoin: het prille begin van een nieuwe bullish trend?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Su Zhu van Three Arrows Capital Gearresteerd In Singapore

De mede-oprichter van Three Arrows Capital (3AC), Su Zhu, is onlangs gearresteerd op Changi Airport in Singapore. De arrestatie vond plaats toen hij het land probeerde te verlaten, kort na een gerechtelijk bevel tegen hem. Deze dramatische wending komt na de ineenstorting van 3AC in juni 2022, wat grotendeels werd toegeschreven aan hun overexposure aan het Terra stablecoin-protocol.

‘Handelsvolume op Binance daalt 48% in september’

De handelsvolumes van bitcoin op Binance zijn in september met 48% gedaald, wat de op één na grootste maandelijkse daling is sinds april. Beide dalingen vielen samen met de verwijdering van de nul kosten voor de grootste BTC-handelsparen. Deze keer lijkt de daling echter meer in lijn te zijn met de algemene markttrend.

De huidige prijs van Bitcoin staat op $26.965, wat neerkomt op 3.709 satoshi per dollar. De totale marktkapitalisatie van Bitcoin bedraagt $525,8 miljard. Ter vergelijking: de waarde van Bitcoin uitgedrukt in goud is 14,4 oz, en de marktkapitalisatie van Bitcoin ten opzichte van goud is 4,17%.

Bitcoin Update: het prille begin van een nieuwe bullish trend?

De afgelopen dagen heeft de Bitcoin-koers een voorzichtige stijging doorgemaakt, en zoals gewoonlijk hebben social media zich snel gevuld met opwindende kreten zoals “Bitcoin breekt uit” en “Uptober komt eraan.” Maar laten we eens dieper graven – is dit werkelijk het prille begin van een nieuwe opwaartse trend?

De Bitcoin koers staat momenteel op rond $27.000. Hoewel er op kortere tijdbestekken enkele tekenen van bullish momentum zijn opgemerkt, vertonen de grafieken een zekere mate van onzekerheid, waardoor Bitcoin nog niet echt kan overtuigen. Waar moeten we rekening mee houden in de nieuwe week?

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...