Goedemorgen Bitcoin: Hoeveel is Coinbase waard?

831 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Purpose ETF heeft ruim 17 duizend Bitcoin in kas

Bitcoin Purpose ETF bereikt een mooie mijlpaal met $1 miljard aan bitcoin. Het Canadese exchange-traded fund heeft ruim 17.013 BTC in kas op het moment van schrijven. Het fonds begon in februari met ruim 6.000 BTC en is hard gegroeid.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Een exchange-traded fund is een indextracker. Het zijn financiële producten om mee te speculeren op de bitcoin koers. Je kunt als handelaar direct blootstelling krijgen aan de koers van bitcoin zonder zelf BTC te kopen. Het is een passief beleggingsfonds die wordt gedekt door echte bitcoin.

Coinbase gaat naar de beurs: hoeveel is het Bitcoin bedrijf waard?

De bitcoin markt maakt zich op voor de beursgang van Coinbase. De Amerikaanse handelsplaats gaat op 14 april naar de beurs. Maar hoeveel is het bedrijf waard?

Coinbase is gestart en 2012 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een van de machtigste en grootste bitcoin bedrijven in de industrie. Het is inmiddels veel meer dan alleen en bitcoinbedrijf. Ze leveren diensten aan overheidsorganisaties, regelen grote aankopen van bitcoin (van bijvoorbeeld Tesla) en draaien een miljardenomzet.

Centrale bank Argentinië eist persoonlijke gegevens Bitcoin kopers

Steeds meer overheden en banken vragen zich af hoe om te gaan met de opmars van Bitcoin. De Centrale Bank van Argentinië eist van financiële instituties dat zij gegevens van klanten die bitcoin kopen of handelen delen. Dat meldt Decrypt.

Dit beleid komt voort uit een plan van de Argentijnse president Alberto Fernandez om de peso te redden. In dit jaar alleen al heeft de nationale munt 10% van zijn waarde verloren. Tijdens de regeringsperiode van de vorige president Mauricio Macri verloor de peso zo’n 84% van zijn waarde binnen 4 jaar tijd.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...