Goedemorgen Bitcoin: huis verkocht van 21 BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

Appartement in Veghel verkocht voor 21 Bitcoin

Een appartement in Veghel is voor Dan kun je terecht in Veghel. Er staat namelijk een penthouse te koop voor 21 BTC. Dat meldt de NOS.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Van de Laar Makelaardij verkocht onderstaande woning voor maar liefst € 1 miljoen. De koper is bekend, nu moet alleen nog de juiste gang van zaken worden geregeld. Dit soort grote transacties met bitcoin voor vastgoed in Nederland is relatief nieuw.

Bart Greijmans, de makelaar van dit huis, zegt tegenover Omroep Brabant dat ze nu nog moeten uitzoeken hoe de transactie in goede banen wordt geleid: ”Maar dat gaat wel lukken.”

Vorig jaar nam Openbaar Ministerie 8,2 miljoen aan cryptovaluta in beslag

Bitcoin is geld voor iedereen, ook voor vijanden. De link met bitcoin en criminaliteit wordt vaak gelegd. Bitcoin en criminaliteit zijn op de een of andere manier vaak aan elkaar verbonden. Of het nu via het darknet of via ransomware is; ‘bitcoin is voor criminelen’ hoor of zie je regelmatig voorbij komen.

Voor de autoriteiten is dit een flinke kluif. Een decentrale volledig digitale munt zonder grote machthebbers is moeilijk te beteugelen. Het Openbaar Ministerie (OM) maakte onlangs bekend hoe ze met opsporingsdiensten te werk gaan.

Klanten van Revolut kunnen Bitcoin sturen naar eigen adres, de bank zet sluizen open

De Britse bank Revolut deelt per ongeluk goed nieuws: klanten kunnen binnenkort bitcoin opnemen. De aankondiging was te lezen in een blogpost die inmiddels weer offline is gehaald. Dat meldt AltFi.

Revolut staat bekend als challenger-bank. Het is een nieuw bedrijf die de gevestigde orde aan wil vallen met nieuwe diensten en een andere aanpak. De aankondiging was bedoeld voor volgende week donderdag (6 mei), maar het hoge woord is er uit.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...